Mercedes za svoju novu platformu odabrao naš .Me domen

Dodajte komentar

Crnogorski državni domen već je odavno etiketirana kao jedna od najbrže rastućih ccTLD-ova (country code top level domains) u Euvopi, a zbog svog vrlo zgodnog i iskoristivog oblika i rada na komercijalizaciji i brendiranju domene tima iz Podgorice, sve se više internacionalnih brendova odlučuje svoje web stranice završiti s .me. Tu su već Visa, časopis Time, a nedavno im se pridružio i Mercedes koji je na taj način odlučio brendirati svoju novu platformu.

Mercedes.Me, digitalna platforma štutgartskog Mercedes-Benza, predstavljena je ovog marta na International Motor Show događanju u Ženevi, a lansiranje se planira za ljeto 2014. godine. Riječ je o sistemu koji bi trebao znatno poboljšati korisničko iskustvo u auto moto industriji kroz niz usluga objedinjenih na jednom digitalnom prostoru te “učiniti interakciju personalizovanom, transparentnom, privlačnom i lako dostupnom“.

[widgets_on_pages id=”Baner”]

Što će nuditi Mercedes.me?
Mercedes.me sastojat će se od pet prigodno nazvanih područja – “Move Me”, “Connect Me”, “Assist Me”, “Finance Me” i “Inspire Me”, a Mercedesovim klijentima pružaju usluge od naručivanja taksija ili unajmljivanja automobila, ugovaranje servisa i procjene troška istog, navigacije kroz mogućnosti leasinga ili osiguranja, teledijagnostiku, pa sve do lociranja automobila kada zaboravite gdje ste ga parkirali.

Dio privlačnosti .me domena leži i u njenom internacionalnom brendiranju kao “najličnijeg domena”, čime se intenzivno bavi podgorički tim registra doMEn. Više od pola korisnika crnogorskog nacionalnog domena registrirovano je u SAD-u, ali popularni su i širom svijeta, među privatnim korisnicima, ali sve više i velikim brendovima.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *