Prvi hotel sa pet zvjezdica u Sutomoru

Dodajte komentar

Crnogorsko-rusko preduzeće “Soho Hotel And Resort”, koje je prošle godine osnovao ruski biznismen Aleksandar Grigorijev, nakon što je kupio kod Agencija za privatizaciju svu pokretnu i nepokretnu imovinu hotelsko-turističkog kompleksa “Inex Zlatna obala” za svega 11.784.743 eura, umjesto 50 koliko je bilo predviđeno prema prvoj procjeni, u ovaj projekat će uložiti preko 100 miliona eura, kazao je na jučerašnjoj konferenciji povodom prezentacije projekta izvršni direktor kompanije “Soho hotels” Rade Vujačić.

U prvoj fazi izgradnje ovaj crnogorski brend privukao je pažnju Kempinski grupe, najstarijeg evropskog lanca superluksuznih hotela sa pet zvjezdica koji svoje hotele ima u 30 zemalja širom planete, pišu Dnevne novine.

[widgets_on_pages id=”Baner”]

Kako je kazao Vujačić, rok za izgradnju hotela bi trebalo da bude najkasnije do 1. juna 2015. godine dok će vile biti spremne da prime prve goste već krajem juna ove godine.

On je naglasio da ovo nije jedina investicija “Soho Hotel And Resort”.

Velibor Goranović, predstavnik Ministarstva održivog razvoja i turizma iz odjeljenja za razvoj prioritetnih projekata, takođe je naglasio značaj ove investicije te istakao značaj novog projekta koji će se realizovati na sjeveru Crne Gore, a koji je od posebnog značaja.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *