Sutomorska “Zlatna obala” postaje “Kempinski”

Dodajte komentar

U Su­to­mo­re bi mo­gao da do­đe ho­tel­ski la­nac Kem­pin­ski ako se re­a­li­zu­ju na­ja­ve ru­skih in­ve­sti­to­ra, ko­ji su pre­ko fir­me „So­ho ho­tels” ku­pi­li „Ineks Zlat­nu oba­lu”. Pre­ma ri­je­či­ma iz­vr­šnog di­rek­to­ra „So­ho ho­tel­sa” Ra­da Vu­ja­či­ća, pre­go­vo­ri su u to­ku. On je ka­zao da će, pre­ma pla­nu, adap­ta­ci­ja vi­la ka­pa­ci­te­ta 150 so­ba i 200 apart­ma­na bi­ti za­vr­še­na do lje­ta 2015. go­di­ne, kad će pri­mi­ti pr­ve go­ste.

– Da­nas raz­go­va­ra­mo sa pred­stav­ni­ci­ma svjet­skog bren­da Kem­pin­ski. Mo­gu­će je da će­mo uze­ti brend Kem­pin­ski, ili će oni po­nu­di­ti ne­što dru­go – ka­zao je Vu­ja­čić no­vi­na­ri­ma, is­ti­ču­ći da se u ovom tre­nut­ku zna da će „Ineks Zlat­na oba­la” bi­ti ho­tel­ski kom­pleks sa pet zvje­zdi­ca, ko­ji će pro­mo­vi­sa­ti Bar i Cr­nu Go­ru.

– Pre­ma na­šem bi­znis pla­nu, u ovaj pro­je­kat će bi­ti ulo­že­no oko 50 mi­li­o­na eura. Uz smje­štaj­ne i pra­te­će ka­pa­ci­te­te, iz­gra­di­će­mo ma­ri­nu sa oko 30 ve­zo­va. Za­po­sli­će­mo 400 lju­di – obe­ćao je Vu­ja­čić.

Za jed­nu od naj­ljep­ših uva­la bar­ske ri­vi­je­re i ho­tel­ski kom­pleks „Ineks Zlat­na oba­la”, kom­pa­ni­ja „So­ho ho­tels” pla­ti­la je 11,8 mi­li­o­na eura srp­skoj Agen­ci­ji za pri­va­ti­za­ci­ju.

[widgets_on_pages id=”Baner”]

Do­na­ci­ja bol­ni­ci u Sta­rom Ba­ru

Kom­pa­ni­ja „So­ho ho­tels” do­ni­ra­la je ju­če Op­štoj bol­ni­ci Bar opre­mu za ve­še­raj, ku­hinj­ski in­ven­tar i po­stelj­ni pro­gram. Na do­na­ci­ji je za­hva­li­la di­rek­tor­ka bol­ni­ce Bran­ka Mi­lo­vić, na­gla­siv­ši da će sred­stva ko­ja je tre­ba­lo usmje­ri­ti za ku­po­vi­nu ove opre­me usmje­ri­ti za me­di­cin­ska sred­stva.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *