NLB: Kampanja za štednju

Dodajte komentar

Kampanja za štednju pod sloganom „Pokloni sebi ono što želiš“, u cilju stimulisanja klijenata da naprave prvi korak izborom štednog proizvoda koji odgovara njihovim potrebama i mogućnostima biće pokrenuta u oktobru, najavljeno je iz NLB Montenegrobanke.

Predstojeći „Mjesec štednje“ u svojim filijalama širom države, koji se tradicionalno proslavlja u oktobru, obilježen je juče u NLB poslovnicama.
Direktor Direkcije poslovne mreže NLB Montenegrobanke Samir Bibezić kazao je da je edukacija klijenata i savjetovanje o načinima i vrstama štednje važna da klijenti razumiju da nije neophodno imati puno novca da bi se moglo i trebalo štedjeti.

Najavljeno je da će u oktobru biti lansirana i kampanja za štednju pod sloganom „Pokloni sebi ono što želiš“, u cilju da stimuliše klijente da naprave prvi korak pravim izborom štednog proizvoda koji najviše odgovara njihovim potrebama i mogućnostima.

[widgets_on_pages id=”Baner”]

Navodi se da je za najmlađe klijente i đake prvake iz Podgorice pripremljeno posebno iznenađenje u saradnji sa Gradskim pozorištem, čiji je NLB Montenegrobanka prijatelj sezone.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *