Facebook takmičenje: Na Eurobasket 2013 sa Lovćen osiguranjem

Dodajte komentar

Od ponedeljka 12. avgusta na fejsbuk stranici  „Lovćen“ osiguranja AD, počinje takmičenje “Prvenstvo u slobodnim bacanjima” koje za glavnu nagradu ima dvije ulaznice  za finalnu utakmicu EuroBasketa 2013  ( uključen smještaj i avio-prevoz za dvije osobe).

Ovo takmičenje je svojevrsna promocija Eurobasketa 2013, te afirmacije korporativnih vrijednosti koje na planu društvene odgovornosti baštine Triglav Grupa i Lovćen osiguranje kao njena članica.

Triglav grupa (u okviru koje posluje crnogorsko Lovćen osiguranje), glavni je sponzor i zvanično osiguravajuće društvo evropskog prvenstva u košarci koje se održava u septembru ove godine u Sloveniji. Na prvenstvu će učestvovati reprezentacije svih sedam država na čijim je tržištima prisutna Triglav Grupa, a crnogorska promocija Eurobasketa, je prilika za učešće Lovćen  osiguranja u ovoj atraktivnoj manifestaciji.

Takmičenje će trajati od 12.08.2013. do 01.09. 2013., do 23.59 sati na Fejsbuk stranici  „Lovćen“ osiguranja AD,  www.facebook.com/lovcen.osiguranje u Fejsbuk aplikaciji “Prvenstvo u slobodnim bacanjima”. Izvlačenje glavne nagrade će biti 02. 09. 2013.

[widgets_on_pages id=”Baner”]

Organizator će u okviru takmičenja podijeliti ukupno  34 nagrade, u tri nedeljna izvlačenja svaki put po 11 nagrada i jednu nagradu u glavnom izvlačenju.

U takmičenju mogu da učestvuju fizička lica, starija od 18 godina, sa stalnim prebivalištem u Crnoj Gori koja, a lica mlađa od 18 godina mogu učestvovati samo uz prethodnu pismenu saglasnost roditelja ili zakonitih zastupnika.

Svaki učesnik u nagradnoj igri može da učestvuje sa samo jednim ličnim Facebook profilom.

U nagradnoj igri mogu učestvovati pristalice Fejsbuk stranice Lovćen osiguranja AD  koji su pritisnuli »Like« ili »Sviđa mi se«.

Posle prijave u aplikaciju korisnik izvodi slobodna bacanja na virtuelni koš, što može da uradi u jednom danu 3 puta. Bacanjem na koš učesnik sabire poene, gdje za svako uspješno bacanje prima po jedan poen. Cilj igre je da sabere najmanje 10 poena u razdoblju jedne nedjelje trajanja nagradne igre (nedjeljni intervali su razdoblja od početka nagradne igre do prvog nedjeljnog izvlačenja te nadalje među svakim nedjeljnim izvlačenjem). Kada korisnik u bacanjima sabere 10 poena kvalifikuje se u izvlačenje za nedjeljne nagrade i za glavnu nagradu.

Više o takmičenju na www.facebook.com/lovcen.osiguranje.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *