Šta mobilni telefoni govore o vama?

Dodajte komentar

Vlasnici Iphone-a su tašti, oni koji koriste Blackberry zarađuju dosta, a vlasnici Android telefona piju mnogo, pokazalo je istraživanje kompanije TalkTalk mobil na 2.000 ispitanika korisnika tri najveća brenda pametnih telefona.

Istraživanje je pokazalo da vlasnici Iphone-a putuju više od drugih i da troše više novca na odjeću nego korisnici Blackberry i Android telefona, prenosi Dejli mejl.

Osobe koje koriste Iphone smatraju sebe neustrašivim, pametnim i najvjerovatnije rade u medijima, izdavaštvu, obrazovanju i prodaji. Vjeruje se da ih šefovi cijene više, više putuju i veoma su aktivni na društvenim mrežama.

Korisnici Blackberry telefona zarađuju najviše i imaju više prijatelja od korisnika Android i Apple telefona. Vlasnici Blackberry-ja imaju dugotrajne veze, dok vlasnici Android telefona imaju bolje manire i vještiji su u kuhinji.

[widgets_on_pages id=”Baner”]

Korisnici Android telefona su uglavnom inženjeri, članovi vlada i državnih službi, rade u službama zaštite životne sredine. Vlasnici Android telefona gledaju televiziju mnogo više i piju iznad nedjeljnog prosjeka korisnika Iphone i Blackberry telefona, prenose agencije.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *