Prva banka – najbolji biznis partner godine

Prva Banka Crne Gore A.D. nagrađena je juče u Beogradu, priznanjem za “Najboljeg biznis partnera 2013 iz Crne Gore”, koju dodjeljuje kompanija “Mas media International”.

Jelena Pavićević, direktorica korporativnih komunikacija Prve banke, kazala je da je “pravo zadovoljstvo vidjeti entuziijaste i pripadnike najboljih kompanija, kao i predstavnike najboljeg biznisa, koji u u vrijeme ekonomske krize pokazuju da se i u teškim uslovima može raditi i opstajati”.

– Nama je posebno drago što je Prva banka dobila nagradu za najbolju kompaniju iz Crne Gore, pretpostavljam prepoznata kao društveno odgovorna i kao banka koja je pokazala ekonomski patriotizam, istakla je Pavićević.

Mina Jovanović, izvršna direktorica za rizike i podršku poslovanja Prve banke, kazala je da je raduje što nagrada prepoznaje sve aktivnosti banke na regionalnom nivou.

– Prva banka će u narednom periodu da se fokusira na aktivnosti, kao što je naplata otpisanih kredita, prodaja stečajne aktive, koje će imati za rezultat dodatna likvidna sredstva koja će banka plasirati u kvalitetne plasmane, istakla je ovim povodom Jovanović, prenosi Portalanalitika.

Podijeli ovaj članak