Hipotekarna banka: Novi “mHB klik” servis

1 komentar

Hipotekarna banka uvela je novu uslugu – mobilno bankarstvo “mHB klik” koja omogućava da preko mobilnog telefona u svakom trenutku i na svakom mjestu na brz, jednostavan i potpuno siguran način obavljate sve finansijske transakcije, saopštili su iz Hipotekarne banke.

– ”mHB” klik servis omogućava  uvid u stanje i transakcije po svim platnim karticama, obavljanje svih vrsta bezgotovinskih transakcija, plaćanje svih vrsta računa, izmirivanje obaveza po platnim karticama, provjeru datuma isteka dozvoljenog prekoračenja po tekućem računu, pregled kursnih listi, lociranje svih poslovnica, POS terminala, Bankomata Hipotekarne banke – navodi se u saopštenju.

Iz Hipotekarne banke navode da su prednosti korišćenja mHB klik servisa to što ne postoji vremenska i prostorna ograničenost

– Usluga je dostupna 24 sata svih sedam dana u nedjelji, bilo gdje da se nalazite, a da imate mobilni telefon pri ruci. Takođe, aktivacija i upotreba su jednostavne, bezbjedan i omogućen je brz pristup i kontrola sopstvenim finansijama. Usluga je dostupna i kada ste  u inostranstvu – navode iz Hipotekarne banke.

Mobilna aplikacija se može potpuno sigurno koristiti zahvaljujući naprednim tehnologijama.

Za pristup aplikaciji i izvršenje transakcija neophodna je autorizacija korišćenjem jednokratnog PIN koda koji dobijate SMS porukom.

Aplikacija je podešena da se automatski izloguje nakon 5 minuta nekorišćenja.

Osjetljivi podaci o računima, izvršenim transakcijama, čuvaju se u privremenoj memoriji telefona za vrijeme korišćenja aplikacije, iz koje se brišu odmah nakon izlaska iz aplikacije.

Aplikacija koristi HTTPS protokol za prenos podataka što obezbjedjuje siguran protok informacija izmedju banke i vašeg mobilnog telefona.

Uslugu mHB klika možete da aktivirate jednostavno u bilo kojoj filijali Hipotekarne banke na taj način što ćete potpisati Pristupnicu.

U zavisnosti od tipa mobilnog telefona postupak instaliranja aplikacije odvija se na sljedeći način:

– Mobilni telefoni sa Android operativnim sistemom – Aplikaciju mHB klik možete preuzeti putem Google Play-a, direktno sa telefona unošenjem naziva mHB klik u polje za pretragu. Aplikaciju mHB klik – iPhone – možete preuzeti putem App Store-a direktno sa telefona ili putem Interneta sa iTunes unošenjem naziva mHB klik u polje za pretragu – objasnili su iz Hipotekarne banke.

Cijena mjesečne naknade za lica za fizička lica za uslugu – mHB klik-a 0,80 eura

dok je mjesečna naknada za usluge – HB klik i M bank (korišćenje oba proizvoda) 1,50 eura. Mjesečna naknada za pravna lica za uslugu – mHB klik-a je 1,80 eura dok je za usluge HB klik i M bank (korišćenje oba proizvoda) 3,20 eura.

Podijeli ovaj članak
1 Komentar
  • Pozdrav interesuje me koja je razlika izmedju mhb klika i hb klika ? Ako mozete da mi kazete koje je bolje sto se tice ebankinga za placanje racuna ili moraju oba ? Zelio bih da se prijavim za aktivaciju medjutim ne znam koja od ta 2 da izaberem jer sustinska razlika ne pise na vasem sajtu samo u cijenama.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *