Najbolji crnogorski šef: Radnici za 20 godina vjernosti poklonio ‘Golfa 5’

Dodajte komentar

Dušanka Bošković je prva zaposlena u našoj kompaniji koja je za 20 godina rada dobila automobil, a biće i prva koja će za 30 godina rada dobiti stan u vrijednosti od oko 30.000 eura, kazao je šef  Tomislav Ražnatović.

Možda je rijetkost, ali da postoje šefovi koji cijene rad i zalaganje svojih radnika svjedoči slučaj Tomislava Ražnatovića koji je svojoj radnici na 20. godišnjicu rada poklonio popularni ”Golf 5”.

– Nisam mogla da vjerujem i još uvijek ne vjerujem – kazala je za crnogorsko izdanje Blica Cetinjanka Dušanka Bošković, šefica u jednom od trgovačkih objekata kompanije ”Ražnatović”. Vrijedna i lojalna 43-godišnjakinja posvjedočila je da je zaposlena u jednoj od ”rijetkih kompanija koje u Cetinju radnicima na vrijeme uplaćuje zaradu i doprinose”.

– Evo sad glancamo automobil i hvalimo se pred susjedima – kazala je u šali Dušanka. Šefa je pohvalila i jer nikada nije podigao glas na nekog od službenika. No nagrade ne staju na automobilu. Ako u istoj firmi nastavi da radi sljedećih 10 godina, Dušanka bi trebalo da dobije i stan.

– Dušanka Bošković je prva zaposlena u našoj kompaniji koja je za 20 godina rada dobila automobil. Sljedeće godine imamo dva kandidata za istu nagradu, dok će Dušanka biti prva koja će za 30 godina rada dobiti stan u vrijednosti od oko 30.000 eura – kazao je Ražnatović koji za 10 godina vjernosti radnike nagrađuje vrijednim ručnim satovima.

Nemala su to ulaganja u radnu snagu jer Ražnatović u svom lancu ima tri firme na Cetinju i u Podgorici u kojima zapošljava ukupno 70 radnika.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *