Instagram fotke dobijaju 8.500 lajkova u sekundi

Dodajte komentar

Instagram, servis i aplikacija za onlajn dijeljenje fotografija, objavio je statistiku po kojoj mjesečno ima 90 miliona aktivnih korisnika.

Ova aplikacija za iOS i za korisnike android uređaja, koja je predstavljena oktobra 2010. godine, dnevno od strane svojih korisnika ima objavljeno čak 40 miliona fotografija, koje su „lajkovane“ 8,500 puta u sekundi, prenosi internet portal Forbs.
Korisnici Instagrama ostavljaju u sekundi preko 1,000 komentara o slici, što govori i zašto je nedavno Fejsbuk kupio ovu kompaniju za milijardu dolara.

Kompanija Instagram je tako postala jedan od najunosnijih biznisa u istoriji, jer je u tom trenutku imala svega 13 zaposlenih, što je donosilo 77 miliona dolara zarade po osobi, prenosi Capital.
Jedna od najpopularnijih aplikacija za „ajfon“, koja omogućava dijeljenje fotografije na ostale društvene mreže kao sto je Fejsbuk, Tviter, Tumblr, Flikr i Forskver, je nakon lansiranja za android uređaje preko onlajn radnje Google play-a, za jedan dan preuzeta više od milion puta.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *