Stiglo 650 turista iz Pariza

Dodajte komentar

Danas je avio kompanija “Montenegro airlines” realizovala šest letova iz Pariza kojim je doputovalo oko 650 putnika u Crnu Goru. Prema informacijama turoperatora, oni će svoj odmor provesti u hotelima “Iberostar Bellvue”, “Sentido Tara”, “Splendid Conference&Spa” i “The Queen of Montenegro”, a kako se jedan dio aranžmana odnosi na individualne turiste, oni će boraviti u hotelima “Avala Resort&Villas” u Budvi kao i u hotelima “Forca Mare” i “Marija” u Kotoru.

Francusko tržište je dobar primjer i pokazatelj da adekvatna vazdušna povezanost uz prikladnu promociju garantuje uspjeh na zapadnoevropskim trzištima.

Francuski turisti će u prosjeku ostati po sedmicu dana a njihova praksa je da koriste pet do šest izleta i ekskurzija tokom boravka u Crnoj Gori, od kojih su najčešći obilasci Cetinja, Boke Kotorske i Skadarskog jezera. Turoperatori koji u okviru svojih aranžmana ove godine nude Crnu Goru su: “Timetours”, “MTO travel”, “Preference travel”, “Montagne evasion”, “Voyagers du monde”. Tokom sjutrašnjeg dana Crnu Goru će posjetiti predstavnici turoperatora “Tango voyage” u cilju uspostavljanja buduće saradnje.

 

Organizovane grupe francuskih turista počele su da pristižu od ove godine i u domaće ski centre, a taj pozitivni trend se uspješno nastavlja. Montenegro Airlines će tokom ljetnje turističke sezone letjeti pet puta sedmično na relaciji Pariz–Podgorica-Pariz i dva puta nedjeljno na relaciji Pariz–Tivat–Pariz.

 izvor: bankar

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *