Budvanska rivijera značajno osvježila ponudu za ovu sezonu

Dodajte komentar

Hotelska grupa Budvanska rivijera ovogodišnju turističku sezonu zvanično je otvorila 1. aprila, kada je ugostila prve grupe gostiju iz zapadnoevropskih zemalja.

Prvi turisti su stigli sa tržišta Njemačke, Francuske i Velike Britanije. Najveće turističko naselje u Crnoj Gori “Slovenska plaža” u Budvi od prije tri dana radi punim kapacitetom.

Prvi gosti tog naselja su učesnici Medicinijade (studenata fakulteta medicine iz svih krajeva nekadašnje Jugoslavije) kojih je 1.500. Ako bi bilo po onoj narodnoj ,,Po jutru se dan poznaje” – slijedi uspješna turistička godina.

Tokom aprila ostvareno je nešto više od 10 hiljada noćenja, što predstavlja povećanje prometa za tri procenta u odnosu na isti period prošle godine i opravdava optimizam i očekivanja u tom kolektivu da će imati još bolju turističku sezonu od prošlogodišnje, koja je, inače, bila veoma dobra.

Puna “Slovenska plaža”

– Već nekoliko godina zaredom gradu Budvi se ukazuje povjerenje i Medicinijada se organizuje u našem turističkom kompleksu na Slovenskoj plaži u trajanju od pet dana.

Potpuno novi kvalitet brendiranog turističkog proizvoda pripremljenog za ovu sezonu u kompaniji Budvanska rivijera najviše se oslikava upravo u kompleksu ,,Slovenska plaža“, koja je u značajno osvježenom izdanju dočekala prve ovogodišnje goste – kazala je Pobjedi portparol HG Budvanska rivijera Vesna Lagator.

Nakon završetka Medicinijade, ,,Slovenska plaža“ nastavlja sa realizacijom ugovorenih programa iz sfere kongresnog turizma i biće domaćin Menadžerijade, još jednog

velikog skupa sa oko1.000 učesnika. Krajem maja biće domaćin mladim vaterpolistima, a početkom juna tu će stići učesnici seminaru za pravnike.

– Sa 1.069 kompletno adaptiranih soba i apartmana, adaptiranim pansionskim restoranom, bazenima za djecu i odrasle, kao i novim zabavnim parkom i dječjim bazenom, te dopunjenom vanpansionskom ponudom, prepoznatljivim njegovanim zelenim površinama, “Slovenska plaža” će i ove godine biti prava mediteranska oaza za porodična ljetovanja – ističe Lagator.

Napomenula je da i drugi njihovi objekti Palas i Aleksandar imaju dobru posjetu ovih dana. Hotel Palas će, već tradicionalno, i ove godine krajem maja ugostiti više od 80 učesnika međunarodne konferencije – seminar matematičkih modela, kada će se istovremeno održati i  seminar Ministarstva prosvjete i sporta Crne Gore.

Akcija do 23. maja

U objektima HG Budvanska rivijera u toku je specijalna akcija vikend aranžman za goste iz Crne Gore po veoma povoljnim cijenama polupansiona od 23 eura u ,,Slovenskoj plaži“ i 30 eura u hotelu Palas u Petrovcu, gdje takođe mogu odmarati i uživati u novim, obogaćenim sadržajima tog hotela.

– Za goste čiji izbor ovoga puta bude hotel Palas, u cijenu je uključeno i korišćenje wellness i spa centra u okviru kojeg se nude usluge finska sauna, tursko kupatilo, tuševi doživljaja, jakuzzi, teretana, bazen…

Specijalnom ponudom je obuhvaćen i besplatan boravak za dvoje djece, uzrasta do 12 godina u pratnji roditelja, a akcija traje do 23. maja – saopštila je Lagator.

Prema broju sklopljenih ugovora za sezonu 2012. i najavljenim rezervacijama evidentno je da će inovirani turistički proizvod hotelske grupe Budvanska rivijera, te dopunjena i raznolikošću primamljiva ponuda, biti predmet pažnje velikog broja turista.

Novi talas

Pod sloganom „Novi talas u 2012.” Hotelska grupa Budvanska rivijera je na svim prestižnim sajmovima i berzama turizma širom Evrope promovisala inoviranu ponudu hotela, osmišljenu i pripremljenu za tekuću turističku sezonu..

Hotelski sadržaji koji kvalitetom zadovoljavaju potrebe i najzahtjevnijih gostiju – od odgovarajućeg smještaja u sobama i apartmanima, preko vrhunske raznolike nacionalne i internacionalne kuhinje u restoranima, u kojima je od prije nekoliko godina uveden HACCP standard, preko rekreacije u wellness i spa centrima, do igraonica za najmlađe, ovo turističko preduzeće je postalo sinonim za ugodna  ljetovanja.

S obzirom na opremljenost objekata, osim za porodična ljetovanja, hoteli Budvanske rivijere imaju veliki potencijal za razvoj u domenu MICE turizma, što daje sve zapaženije rezultate na produženju korišćenja tih kapaciteta, a time i trajanja turističke sezone i povećanju prihoda ovog hotelsko-turističkog preduzeća sa najvećim brojem smještajnih kapaciteta u našoj zemlji.

pobjeda.me

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *