Zavarovalnica Triglav: Rakovec najbolji finansijski stručnjak

Dodajte komentar

Predsjednik uprave Zavarovalnice Triglav, Matjaž Rakovec, izabran je na finansijskom sajmu Kapital za najboljeg finansijskog stručnjaka u prošloj godini.

Iz kompanije su saopštili da je Rakovec ostavio najbolji utisak na više od 30 novinara iz petnaest redakcija slovenačkih medija.

Rakovec je, kako se navodi u saopštenju, uprkos neugodnim ekonomskim odnosima, zajedno sa više od pet hiljada saradnika, poslovnih partnera i drugih učesnika doveo Triglav među najpovjerljivija osiguravajuća društva.

„Nagrada Najfinansijer je priznanje za protekli uspješni rad, a ujedno donosi veliku odgovornost za ubuduće”, kazao je Rakovec, prenosi Mina-business. On se dodao i da su se njegovi saradnici u kompaniji pobrinuli da Triglav postane jedna od najboljih finansijskih ustanova u regiji. “Rezultati govore da su strateška usmjerenja Grupe Triglav pravilna. Usredsređene na osnovnu djelatnost i sa jasnom vizijom, koja se temelji na stabilnosti i dohotku poslovanja, naše poslovne rezultate uspješno čuvamo pred svim negativnim uticajima okoline i sa optimizmom gledamo u budućnost“, poručio je Rakovec.

Osiguranje Triglav ima najveću bonitetnu ocjenu među finansijskim ustanavama u Sloveniji i jedna je od vodećih osiguravajuće-finansijskih grupa u jugoistočnoj Evropi.

portalanalitika.me

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *