Krivokapić: Organizatori protesta nijesu izmanipulisali građane

Dodajte komentar

Predsjednik Skupštine Crne Gore Ranko Krivokapić je danas rekao da organizatori protesta koji je održan u nedjelju, 18. marta, nijesu izmanipulisali građane.

Podsjećamo da je predsjednik Demokratske partije socijalista DPS Milo Đukanović prije dva dana rekao da je protest u Podgorici demokratski iskaz dijela opravdano nezadovoljne javnosti, ali i manipulacija organizatora. Sa njegovom ocjenom ne slaže se Krivokapić.

“Ne, ja mislim da su protesti važan korektivni elemenat demokratije u svakom društvu, a u tranzicionim društvima i mladim demokratijama posebno. Protesti su važna poruka o greškama i propustima u osnovnim politikama, a posebno u politici vladavine prava i smatram ih relevantnim i vrlo važnim za dalje aktivnosti Vlade, a posebno opozicije“, rekao je Krivokapić “, rekao je Krivokapić, tokom akcije pošumljavanja “Ponovo zeleno“ u organizaciji Dnevnih novina.

Prema njegovim riječima protesti su važan korak demokratije, pogotovo u tradicionalnim i mladim demokratijama.

Kada je u pitanju situacija u Kombinatu aluminijuma Podgoprica Krivokapić je rekao da je samo pitanje modaliteta kojim će se raskinuti ta saradnja.

“Mislim da su uvijek važna poruka o greškama i propustima u osnovnim politikama, a posebno u politici vladavine prava i smatram ih relevantnim i vrlo važnim za dalje aktivnosti Vlade, a posebno opozicije“, rekao je Krivokapić.

izvor: CdM

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *