Podgorička banka: E-banking po povoljnijim cijenama

Dodajte komentar

Podgorička banka Societe Generale Group promovisala je inoviranu uslugu elektronskog plaćanja (e-bankinga) po povoljnijim cijenama.

Podgorička banka je ponudila niže cijene za plaćanja putem e-banking-a, a kako bi svi klijenti banke – pravna lica i građani mogli na brz i jednostavan način platiti svoje račune bez čekanja, iz svog doma ili kancelarije.

“Imajući u vidu brz tempo života i veliki broj svakodnevnih obaveza, korišćenje e-banking-a nameće se kao jednostavno, savremeno i praktično rješenje za plaćanje računa i obaveza kako fizičkih tako i pravnih lica“, saopšteno je iz ove banke.

Iz banke je objašnjeno da će klijenti fizička lica, svoje račune za komunalije:  čistoću, vodovod… i druge mjesečne obaveze kao što su porez, osiguranje, obaveze u dječjim vrtićima i slično ukoliko koriste e-banking Podgoričke banke Societe Generale Group plaćati bez provizije, dok će novi korisnici nekog od Le Club paketa dobiti i 50 odsto popusta na mjesečnu članarinu tokom prva tri mjeseca korišćenja.

Preduzećima, klijentima banke, na sva plaćanja kroz e-banking odobravaju se popusti i do 30 odsto na važeće tarife u domaćem platnom prometu.

Korišćenjem e-bankinga Podgoričke banke mogu se obaviti transakcije i provjeriti stanje na računu uz najveći stepen  bezbjednosti.

izvor: CdM.me

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *