Lukšić tvrdi da je bio ozbiljan, Mans mu ne vjeruje

Dodajte komentar

Razgovor sa aktivistima MANS-a uoči sjednice Socijalnog savjeta  je bio ozbiljan, iako nije tako tretiran u medijima, saopštio je danas premijer Igor Lukšić.

“Naši mediji koriste napredne mjere tajnog nadzora i očekujem da će uskoro tražiti i da postave kamere u naše stanove. Ako će to doprinijeti trasparentnijem radu Vlade nemam ništa protiv”, poručio je Lukšić.

Mediji su danas objavili snimak razgovora premijera i  ministar rada i socijalnog staranja Suad Numanović, koji su  ne znajući da su kamere već upaljene, razmjenjivali  utiske o MANS-ovom performansu prije sjednice Socijalnog savjeta.

Lukšić se pohvalio Numanoviću  kako je nadmudrio MANS-ove aktiviste, te da je posebno ponosan na svoj odgovor aktivistima da “Evropska komisija ne traži smjenu Vlade”.

MANS: Lukšić jedno priča, drugo radi

Izvršni direktor Mreže za afirmaciju nevladinog sektora (MANS), Vanja Ćalović smatra da bi bilo lijepo vjerovati tvrdnjama Lukšića da su mu građani na prvom mjestu i da ga tajkuni ne interesuju, ali da ga demantuju sopstvene akcije.

“Kada misli da su ugašene kamere, Lukšić se smije i sprda građanima vjerujući da su njegovi ubjedljivi govori uspjeli da skrenu pažnju sa konkretnih problema”, navela je Ćalović.

Građani Crne Gore treba da izađu na protest kako bi pokazali Vladi da hoće konkretne akcije, a ne priče i obećanja, poručila je Ćalović.

“Pozivamo građane da dođu na protest i otvoreno se nasmiju manipulacijama premijera Igora Lukšića i da traže isto što i Evropska komisija , odnosno konkretne akcije i rezultate u borbi protiv korupcije čije račune svi plaćamo”, kazala je Ćalović.

izvor: Bankar

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *