„Zetagradnja” i „Čelebić” pregovaraju sa bankama o kreditu za kupovinu „Radoja Dakića”

Dodajte komentar

Vlasnici „Zetagradnje” i „Čelebića” Blagota Radović i Tomislav Čelebić naredne nedjelje razgovaraće sa predstavnicima banaka kako bi obezbijedili kredit za kupovinu nepokretnosti bivše fabrike „Radoje Dakić”, saopštio je prije dva dana u prisustvu advokata savjetnik premijera Predrag Stamatović informaciju predstavnicima koordinacionog odbora, radne grupa koja je naslijedila bivši koordinacioni odbor na čijem je čelu bio Velibor – Beli Krkotić.

– Na sastanku su bili advokati Veselin Raspopović, Radomir Prelević, Ljubomir Marković, Vlade Bjeković i Branislav Ćupić. Stamatović nas je obavijestio da će naredne nedjelje potencijalni ponuđači koji su ranije odustali od ponude obaviti komunikaciju sa bankama oko obezbjeđenja kredita za kupovinu nepokretnosti nekretnina „Radoja Dakića”. To je, inače, bilo dogovoreno i na sastanku sa premijerom Igorom Lukšićem – saopštio je Milan Vukčević, predsjednik koordinacionog odbora.

Vukčević je naveo da od crnogorske skupštine zahtijevaju da „prilikom razmatranja budžeta za narednu godinu” djeluje amandmanski kako bi presuđeni iznos zaostalih plata ušao u budžet.

– Nakon sastanka odlučili smo da od gradonačelnika Podgorice Miomira Mugoše zahtijevamo da sastavi ekipu sa zadatkom da dezorganizuje kriminal i vrati nam „amputirane nepokretnosti” – rekao je Vukčević.

On je dodao da će se „dakićevci” u srijedu u deset sati okupiti ispred zgrade Vlade, a pola sata kasnije ispred Skupštine.

izvor: dan.co.me

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *