Sajt za sve informacije o kreditima u Podgoričkoj banci

Dodajte komentar

Podgorička banka Societe Generale Group otvorila je poseban sajt www.kreditzamene.me namijenjen svim građanima kojima je potrebna neka vrsta kredita.

“Zainteresovani na sajtu mogu dobiti sve neophodne informacije o svim kreditima koje  Podgorička banka nudi građanima i malim i srednjim preduzećima“, saopšteno je iz Podgoričke banke.

Objašnjeno je da se na jednom mjestu klijenti mogu informisati o svim uslovima odobravanja kredita, potrebnoj dokumentaciji, mogu postaviti pitanja, kao i izračunati moguću ratu otplate kredita u zavisnosti od njegove visine i roka otplate koji žele. 

Putem sajta www.kreditzamene.me građani mogu zakazati termine posjete nekoj od ekspozitura Podgoričke banke Societe Generale Group.

Osim toga građani mogu, u meniju sajta, odabrati sebi najbližu ekspozituru Podgoričke banke i poslati zahtjev za zakazivanjem posjete.

“Nakon toga će dobiti poruku o zakazanom terminu u kojem će im lični bankar izaći u susret, objasniti povoljnosti proizvoda i ispuniti njihove zahtjeve“, najavljuju iz banke.

Građani mogu preuzeti kompletnu dokumentaciju za bilo koju vrstu kredita.

“Na sajtu je postavljena i knjiga utisaka povezana sa adresom  Menadžera za kvalitet, što će omogućiti uvid u mišljenje klijenata i doprinijeti kontinuiranom poboljšavanju ponude i usluga koje Podgorička banka Societe Generale Group nudi“, ističu u ovoj banci.

izvor: CdM

TAGOVI:
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *