Niža NLB tarifa za klijente NLB Grupe

Dodajte komentar

NLB Montenegrobanka će od 1. novembra 2011. sniziti NLB tarifu za prenos sredstava u eurima sa NLB Deviznog računa na devizni račun, koji je otvoren u jednoj od banaka NLB Grupe.

Iz NLB Montenegrobanke CdM-u je saopšteno da će od 1. novembra ove godine tarifa iznositi 40 odsto  umjesto dosadašnjih 50 odsto odnosno maksimalno 200 eura bez obzira na iznos koji se šalje ili prima.

“Snižavanjem NLB Tarifa za 20 odsto želimo našim klijentima dodatno olakšati poslovanje u okviru banaka NLB Grupe“, saopšteno je iz banke.

Filijale banaka NLB Grupe nalaze se u pet država Jugoistočne Evrope.

Pored tarife za prenos (prilivi i odlivi) sredstava sa računa i besplatnog podizanja gotovine na bankomatima NLB Grupe Visa Eelctron i Maestro karticama, uslugom NLB Welcome omogućena je i prva bankarska pomoć na putovanju, gdje banke NLB Grupe stoje na raspolaganju u slučaju nemilih događaja, kao što su krađa, gubitak, nefunkcionisanje NLB platnih kartica ili kartica NLB Klasik/tekućeg računa.

Ukoliko se klijenti susretnu sa poteškoćama, vezanih za poslovanje sa bankom ili su im potrebne dodatne bankarske usluge, mogu se obratiti filijalama NLB Grupe u Sloveniji (NLB banka), Bosni i Hercegovini (NLB Tuzlanska banka i NLB Razvojna banka), na Kosovu (NLB Priština), Makedoniji (NLB Tutunska banka) i Srbiji (NLB banka Beograd).

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *