NLB: Promocijama obilježavaju mjesec štednje

Dodajte komentar

NLB Montenegorobanka će međunarodni mjesec štednje u filijalama u Podgorici obilježiti promocijama, koje će ponuditi potpuno inovativan način promovisanja štednog proizvoda, najavili su njeni predstavnici.

Banka će, kako je objašnjeno, organizovati mini-kvizove o postepenoj štednji, kojim će podsjetiti građane na svoj proizvod i dati korisne savjete za štednju u raznim životnim situacijama.

Iz NLB Montenegrobanke su podsjetili da je postepena štednja jedinstven proizvod na crnogorskom tržištu, jer građanima omogućava redovne mjesečne uplate, počev od deset EUR, što je minimalni iznos za koji se mogu opredijeliti kada odluče da polože novac na štednju.

Štednja je karakteristična i po tome što nakon svake završene godine, kojih može biti od jedne do pet, štediše dobijaju sve veće kamatne stope i do 6,5 odsto.

“Kada smo razmišljali kako pozitivno da utičemo na štedne navike i da na jednostavan način objasnimo klijentima da se može štedjeti bez velikog odricanja i bez obzira na visinu mjesečnog primanja, odlučili smo da uvedemo proizvod postepene štednje”, kazala je samostalni savjetnik za marketing u NLB Montenegrobanci, Jelena Vujović.

U banci, kako je dodala, vjeruju da će organizovanjem promocija uz kvizove i poklone, zainteresovati mnoge da shvate da se štednjom “malo po malo” može ostvariti mnogo.

Iz banke su saopštili da će od ponedjeljka biti organizovani mini kvizovi uz prikladne poklone za dobitnike i obaveznu NLB Kiflu, koja treba da asocira na hljeb kao simbol postepenog rasta.

Promocija će u filijali NLB Montenegrobanke na Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog biti organizovana u ponedjeljak od 11 do 14 sati. Naredna je planirana za 17. oktobar u filijali na Starom Aerodromu, dok će 24. oktobra biti organizovan u Vučedolskoj ulici.

Iz banke su saopštili da će promocije u filijalama u Bulevaru Ivana Crnojevića i u Mall of Montenegro biti organizovane 1. i 2. novembra.

TAGOVI:
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *