TF Capital – Pouzdani partner za investiranje na domaćem i međunarodnim tržištima

Ako želite da ulažete na domaćem ili globalnom tržištu, TF Capital vam pruža sve što je potrebno da svojim investicijama upravljate jednostavno, sigurno i efikasno, uz napredne alate i vrhunsku tehnologiju.

Kao prvi digitalni broker u Crnoj Gori, licenciran od strane Komisije za tržište kapitala Crne Gore, TF Capital nudi inovativne finansijske usluge prilagođene svim profilima investitora – od početnika do iskusnih trejdera, uz personalizovanu podršku stručnog tima.

Admir Ademović, izvršni direktor TF Capitala

TF Capital je kompanija osnovana s ciljem da pruži dugoročne vrijednosti za sve svoje klijente, pružanjem profesionalne finansijske usluge koja kombinuje bezbjednost, transparentnost i inovaciju.

Kompanija je posvećena demokratizaciji tržišta kapitala i unapređenju finansijske pismenosti u Crnoj Gori, nudi inovativne brokerske usluge i prilagođena investiciona rješenja, omogućujući ulaganje na crnogorskom i američkom tržištu, kao i trgovinu CFD instrumentima.

Kada je riječ o investiranju na Monteneroberzi, TF Capital ulagačima nudi mogućnost investiranja u domaće kompanije i obveznice. Ova usluga je idealna za one koji žele da podrže lokalnu privredu, uz ostvarivanje potencijalnih finansijskih benefita. Kroz TF Capital, klijenti dobijaju pristup akcijama crnogorskih preduzeća, na jednostavan i siguran način.

Ako ste zainteresovani za ulaganje u najveće svjetske kompanije poput Google-a, Apple-a, ili Tesla-e, TF Capital Vam omogućava investiranje na berzama u SAD (NYSE, NASDAQ).

Sredstva klijenata su zaštićena pravilima američke Korporacije za zaštitu investitora u hartije od vrijednosti (SIPC), garantnim fondom CKDD-a kao i propisom da novac i finansijski instrumenti klijenata nisu vlasništvo investicionog društva, ne ulaze u imovinu društva, likvidacionu i stečajnu masu i ne mogu biti predmet naplate u vezi sa potraživanjima prema investicionom društvu.

Za one koji žele dinamičniji pristup, kroz CFD instrumente TF Capital omogućava klijentima trgovinu na Forex tržištu (valutni parovi), kao i indeksima, robama, metalima, itd. CFD-ovi omogućavaju investitorima da profitiraju od promjene cijena osnovne imovine bez potrebe da ih direktno posjeduju, pružajući fleksibilnost i mogućnost ostvarivanja profita u oba smjera kretanja tržišta.

TF Capital nudi specijalnu promo ponudu u oktobru:

Tokom oktobra 2024. godine, svim akcionarima Crnogorskog Telekoma koji su primili dividendu, TF Capital nudi jedinstvenu priliku da besplatno reinvestiraju svoje dividende na domaćoj ili američkim berzama, bez dodatnih troškova. Ova promo ponuda je dio misije kompanije da olakša ulaganja i omogući investitorima da nastave da razvijaju svoje portfolije.

Za više informacija posjetite www.tfcapital.me ili popunite prijavnu formu https://forms.office.com/e/5HpMNJXsyR

Slični Članci