Na Cetinju otvorena poslovnica Sava osiguranja

Dodajte komentar

Akcionarsko društvo za osiguranje Sava Montenegro otvorilo je novu poslovnicu u Cetinju, na adresi Bajova br 59. Otvaranju je, pored predstavnika Sava Montenegro osiguranja i mnogobrojnih predstavnika medija, prisustvovao gradonačelnik Prijestonice Cetinje Aleksandar Bogdanović. Izvršni direktor Sava Montenegro AD Nebojša Šćekić i gradonačelnk Prijestonice Cetinje i su presjecanjem vrpce svečano otvorili novu poslovnicu.

Gradonačelnik Bogdanović poželio je dobrodošlicu kompaniji u Cetinje, naglašavajući kako su brojni subjekti iz Cetinja još ranije započeli kvalitetnu i uspješnu saradnju sa Sava Montenegro osiguranjem:

“Uvjeren sam kako je odluka Sava Montenegro AD, da svoju novu poslovnicu uspostavi u crnogorskoj Prijestonici, između ostalog, motivisana i snažnim nastojanjima naše gradske uprave u pravcu stvaranja povoljnog poslovnog ambijenta”, kazao je on, dodajući kako još jedan benefit od uspostavljanja poslovnice predstavlja i otvaranje novih radnih mjesta za lokalno stanovništvo.

Izvršni direktor akcionarskog društva Sava Montenegro, Nebojša Šćekić, iskazao je zadovoljstvo što je na mapi poslovnica pomenute kompanije, od danas, prisutno i Cetinje:

“Naše je zadovoljstvo što smo od danas prisutni u gradu iz kojeg od ranije imamo brojne korisnike usluga. Ovom prilikom, takođe, želim iskazati i zahvalnost lokalnoj upravi, koja je prepoznala značaj otvaranja naše poslovnice u Cetinju.”

Nakon svečanog otvaranja upriličen je koktel za sve prisutne zvanice u ugostiteljskom objektu Vila Caffe.

Sava Montenegro AD je povodom otvaranja poslovnice, uputilo i donaciju koja će biti iskorišćena za nabavku dijela opreme Dnevnog centra za djecu i omladinu sa smetnjama i teškoćama u razvoju u Prijestonici Cetinje.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *