Humanitarnom akcijom zaposlenih Hipotekarne banke – ,,Aplauz medicinarima Crne Gore” prikupljeno 130.590 eura

Dodajte komentar

Potvrdu teze da humanost i solidarnost ne poznaju granice daju rezultati inicijative ,,Aplauz medicinarima Crne Gore”, koju su pokrenuli zaposleni Hipotekarne banke, u saradnji sa studiom za interaktivni dizajn “Fleka”.

Za samo 27 dana, putem onlajn platforme www.aplauzmedicinarima.me, zaposleni, klijenti, građani i ostali prijatelji akcije prikupili su 130.590 € za potrebe kupovine zaštitne opreme svim zdravstvenim radnicima u zemlji. Ova sredstva uplaćena su Nacionalnom koordinacionom tijelu za zarazne bolesti Crne Gore. Hipotekarna banka je NKT-u prethodno uplatila i dodatnih 100.000 €.

U humanitarnoj inicijativi “Aplauz medicinarima” na dan zatvaranja, nakon 27 dana njene aktivnosti, sakupljeno je 130.590 eura, a inicijalni donatori bili su zaposleni Hipotekarne banke.N a dan njenog zatvaranja uspjeli smo da premašimo inicijalno postavljeni cilj od 50.000 eura i da sakupimo iznos od 130.590 eura. Geografske granice za ovako human gest očigledno ne postoje,  pa su se na platformi našle uplate, osim iz Crne Gore, i iz Srbije, Hrvatske, Italije, Ujedinjenih Arapskih Emirata, Katara i mnogih drugih zemalja, izjavila je Jovana Žugić iz Hipotekarne banke.

Zahvalnost, kako je dodala, duguju svim ljudima i firmama koji su podržali ovu akciju, a najzahvalniji su medicinskom osoblju širom Crne Gore.

Brinući o našem zdravlju, pokazali su posvećenost temeljnim principima u poslu i uvjerili nas da zajedno možemo i više i bolje”, naveli su iz Hipotekarne banke.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *