Colliers International najbolja konsultantska kuća za nekretnine u Crnoj Gori

Dodajte komentar

Kompanija Colliers International Crna Gora je još jednom dobila prestižno priznanje daje najbolja konsultantska kuća u Crnoj Gori iz oblasti nekretnina, saopšteno je iz ovog preduzeća.

Priznanje je stiglo od svjetski priznate akreditacione kuće International Property Awards. Zvanična svečanost proglašenja pobjednika će se održati u Londonu krajem oktobra u Royal Lancaster-u”, navode iz Colliers-a.

Kancelarija Colliers International-a u Crnoj Gori već posjeduje priznanje od iste akreditacione kuće da je najbolja konsultanstka kuća u Evropi za 2015. i 2016. godinu.

“International Property Awards koji dodjeljuje ovu prestižnu nagradu svjetski je priznat znak za izvrsnost u industriji nekretnina i već 25 godina nagrađuju najbolje u 45 kategorija i u devet regiona svijeta. Proces ocjenjivanja vrši 80 eksperata iz sektora nekretnina, a prilikom procjene uspješnosti fokus je na kvalitetu usluge, dizajnu, inovacijama i originalnosti”,  navodi se u saopštenju kompanije.

Gala svečanost i zvanično proglašenje najboljih će se pored Londona tokom godine održati i u Bangkoku, Dubaiju i Torontu.

Colliers International je vodeća kompanija za usluge iz oblasti poslovnih nekretnina. Colliers Crna Gora je dio grupe koja posluje u 69 zemalja širom svijeta i zapošljava više od 12.000 profesionalaca.

“Korporacija Colliers International Group kotira se na NASDAQ-u pod simbolom CIGI kao i na Toronto Stock Excange pod simbolom CIGI i najbrže je rastuća javno listirana globalna kompanija iz sektora nekretnina sa prihodom od 2,3 milijarde dolara ostvarenih u prošloj godini”, navodi se u saopštenju.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *