AMM Naj poslodavac po mjeri porodice: MTEL

Njegujući prave vrijednosti, kompanija MTEL već 17 godina, gradi bolju budućnost za sve građane Crne Gore. Poslovni uspjesi nižu se jedan za drugim, a iza njih se krije najveća snaga kompanije, njeni zaposleni. Koračajući putem lidera u svijetu telekomunikacija, MTEL uvijek i u svakom trenutku, investira u ono najvažnije – ljude, koji predanim radom, brinući jedni o drugima, pokazuju da se iza velikih djela nalaze veliki ljudi.

Vođeni vizijom budućnosti koja nudi jednake mogućnosti za sve, kompanija MTEL vodi računa o svakom zaposlenom ponaosob, a briga za jednog čovjeka je briga i pažnja za cijelu njegovu porodicu. Porodica je mjesto odakle sve počinje. Porodica je ključ svakog uspjeha. Pružajući sigurnost, motivaciju, stalnu priliku za napredovanje, profesionalni ali i lični rast zaposlenih kompanija MTEL pokazuje da se uspjeh ne mjeri samo brojkama na papiru, već osmijesima jedne porodice.

Porodica nije samo grupa ljudi.

Porodica je radost djeteta.

Porodica je sigurna luka.

Porodica je mir.

Porodica je sigurnost.

Porodica je povjerenje.

Porodica je oslonac.

Porodica je dom.

Kompanija MTEL drugi je dom, ne samo zaposlenih već i svih korisnika, koji su joj dali povjerenje. Svaka porodica priča svoju priču, a priča MTEL-ove porodice je priča o sreći, uspjehu, rastu i napretku.  Uspjeh mjerimo osmijesima djeteta.

Porodica je veza koja nikada ne slabi.

Porodica, to su prijatelji.

MTEL, imate prijatelje.

Postignuti rezultati i uslovi koje pruža zaposlenima opredijelili su Upravni odbor Asocijacije menadžera Crne Gore, da nagradu – Naj poslodavac po mjeri djece i porodice za 2023. godinu, dodijeli kompaniji Mtel.

Podijeli ovaj članak