Telekom nagrađuje i vodi na dječiji kamp FC Barcelona u Baru!

Crnogorski Telekom, kao ovogodišnji partner jedinstvenog, dječijeg fudbalskog kampa – Barça Academy Montenegro, korisnicima poklanja pet dana nezaboravnog fudbalskog iskustva, pod vođstvom trenera i predavača iz čuvene Barselonine škole fudbala “La Masia”.

U nagradnoj igri mogu učestvovati korisnici postpejd, pripejd ili fiksnih usluga Crnogorskog Telekoma, koji se kvalifikuju podnošenjem prijave u nekoj od poslovnica Telekoma. Roditelj i/ili staratelj podnosi prijavu za dijete, uz uslov da aktivno trenira fudbal, a prijavljivanje je otvreno od danas, pa do 20. juna. Za učešće u nagradnoj igri moguće je prijaviti više od jednog djeteta.

Kamp se održava u Baru, od 26. do 30. juna, a okupiće se preko 100 talentovanih, mladih fudbalera, uzrasta od 6 do 16 godina, uz mogućnost da o trendovima savremenog fudbala uče po Barsinom programu.

Telekom nagrađuje tri korisnika i dodjeljuje Barça Escola paket, koji obuhvata:

  • Devet treninga po 90 minuta – trening vodi trener iz FC Barcelona uz pomoć licenciranog trenera iz Crne Gore;
  • Trenažni rad po zvaničnom programu rada fudbalske škole La Masija, predavanja o modernim tehničko-taktičkim zahtjevima fudbala uz stručne goste;
  • Smještaj u hotelu Princess, u sklopu fudbalskog kompleksa „Topolica“;
  • Zvaničnu sportsku opremu i trenažne rekvizite;
  • Izvještaj koji sadrži ocjene sposobnosti, mišljenje stručnjaka, kao i savjete na čemu bi trebalo raditi kako bi se unaprijedio kvalitet igre;
  • Kompletnu zdravstvenu brigu, uz 24-časovni boravak ljekara u okviru kampa …

Učesnik koji tokom Kampa pokaže izvrsno znanje i fudbalske vještine, ide dalje i dobija šansu da pet dana trenira u Barseloninoj omladinskoj akademiji, koja je svjetskom fudbalu dala imena poput Ćavija Ernandeza, Andresa Inijeste, Pepa Gvardiole, Karlesa Pujola, Žerara Pikea, Serhija Busketsa, Viktora Valdesa i Giljerma Amora, ali i ‘najpoznatijeg sina La Masije’, Lea Mesija.

Izvlačenje dobitnika je planirano za 21. jun, a imena će biti objavljena na sajtu Telekoma i stranicama na društvenim mrežama.

Mogućnost treniranja pod nadzorom internacionalno priznatih autoriteta je izuzetno važno iskustvo, nadamo se za nekoga od nagrađene djece, možda i presudno za dalje napredovanje. Sport treba da bude dostupan, ali i mogućnost usavršavanja u uslovima koje nudi ovaj kamp, upravo zato, partnerstvo sa Barça Academy Montenegro predstavlja posebno zadovoljstvo za Telekom, i važnu šansu za mlade talente i generacije koje će oblikovati budućnost ovog sporta u Crnoj Gori, ali i šire,” saopštili su iz Telekoma.

Podijeli ovaj članak