Jubilej vrijedan pažnje: 20 godina GRAWE osiguranja u Crnoj Gori

U prisustvu velikog broja zvanica, predstavnika Uprave matičnog GRAWE koncerna iz Austrije Klaus Scheitegel i Othmar Ederer kao i Marka Mikića, predsjednika Odbora direktora GRAWE osiguranja a.d Podgorica, članova Uprava GRAWE društava iz okruženja, kolega iz drugih osiguravajućih kuća, zaposlenih, prodajnih partnera i saradnika, GRAWE osiguranje je u impozantnom podrumu Šipčanik proslavilo 20 godina uspješnog rada i posvećenosti pružanju sigurnosti klijentima.

„Ovaj jubilej predstavlja važan korak u našem kontinuiranom odnosu povjerenja sa našim osiguranicima. Tokom prethodnih 20 godina, naša kompanija je izgradila reputaciju kao pouzdan partner koji pruža kvalitetne usluge i brzu podršku svojim klijentima. Zahvaljujući posvećenom timu, uspjeli smo da ostvarimo značajan rast i da tokom svih ovih godina budemo među liderima na tržištu životnih osiguranja“- istakla je izvršna direktorica GRAWE osiguranja, Maja Pavličić.

Obilježavanje ovog važnog jubileja je bila prilika za osvrt na postignute uspjehe i rezultate. Na kraju 2023. godine, bilansna suma društva iznosi preko 75 miliona, tehničke rezerve preko 53 miliona, finansijska ulaganja preko 70 miliona. Društvo je na kraju 2023. godine ostvarilo neto dobit u iznosu od 1,5 miliona eura.

Dvadesetogodišnje trajanje društva na crnogorskom tržištu osiguranja, potpomognuto je stabilnošću tog tržišta, regulisanog od strane Agencije za nadzor osiguranja Crne Gore. Ovom prilikom svojim prisustvom jubilej su uveličali predsjednik Savjeta Agencije Marko Ivanović i direktor Agencije Branko Barjaktarović sa kolegama.

Uspjeh je veći kada se dijeli. Sve ove godine povjerenje društvu pružili su klijenti, zaposleni i partneri, a tome svjedoči i dugogodišnja uspješna saradnja.

„Veliko hvala svim našim partnerima, a posebno Safe Life-u i WVP-u kao najvećim zastupnicima na tržištu životnog osiguranja, koji nas prate od samog početka 2004. godine. Međusobno razumijevanje i povjerenje nas inspirišu da nastavimo da radimo sa istim entuzijazmom i posvećenošću i u narednim godinama. Ponosni smo i na kontinuirani razvoj interne prodajne mreže i na njihove rezultate.“ – istakla je izvršna direktorica GRAWE osiguranja, Maja Pavličić.

U momentima velikog uspjeha i dobrih rezultata ne smijemo zaboraviti one kojima je pomoć potrebna. Vodeći se ovakvim pristupom kroz društveno odgovorno poslovanje, GRAWE je uručio donacije za Dječiju bolnicu i Nacionalne parkove Crne Gore.

„Sigurna sam da smo postavili temelje za budući rast i razvoj društva, kao odgovor na sve veće povjerenje naših sadašnjih i budućih klijenata. Izazova će uvijek biti, a mi smo dokazali da možemo da im odolimo“ – naglasila je na kraju izvršna direktorica GRAWE osiguranja, Maja Pavličić.

Podijeli ovaj članak