AMM Menadžerka godine u malim preduzećima: Kornelia Santai Nagy – Yellow Event Service

Kornelia Santai Nagy rođena je 1979. godine, školovala se u Vojvodini. Trenutno obavlja funkciju glavne menadžerke u porodičnoj firmi Yellow Event Service, osnovane 2005. godine, gdje je i suosnivač. Svoj profesionalni put unutar kompanije započela je 2008. godine, a najveću podršku i inspiraciju nalazi u svom suprugu, koji joj je ujedno i mentor.

Njenu biografiju karakterišu brojni uspješni projekti i dugogodišnja saradnja s najuglednijim domaćim i regionalnim klijentima. Zahvaljujući podršci svog tima, Yes Event je postao prepoznat kao renomirana agencija u industriji događaja.

Kornelia se ističe svojom energijom i kreativnošću, kao i izvanrednim talentom za timski rad i čvrsto vjeruje da su svi poslovni uspesi i priznanja koje je njena organizacija zabilježila, direktni rezultat sinergije, predanosti i neprocjenjivog doprinosa svakog člana tima.

Članica je Upravnog odbora Asocijacije Menadžera Crne Gore.

Daje poseban značaj pitanju ekonomskog osnaživanja žena u Crnoj Gori, kroz promociju njihove veće aktivnosti i prisutnosti u svim segmentima poslovnog i društvenog života.

YES Event na čijem je čelu, može se pohvaliti dugotrajnim partnerstvima, sa kojima u saradnji postavlja nove standarde u industriji događanja u Crnoj Gori. Takođe, poznata je kao osoba koja izuzetno cijeni lojalnost, inicijativu i uvijek otvorena za nove projekte i inovativne ideje.

Postignuti rezultati u 2023. godini opredijelili su Upravni odbor Asocijacije menadžera Crne Gore, da dodijeli gospođi Kornelii Santai Nađ, nagradu – Menadžerka godine u malim preduzećima, i strukovno priznanje za lični doprinos razvoju crnogorske privrede i menadžmenta.

Podijeli ovaj članak