Nekretnina nedjelje: Vila u luksuznom kompleksu zatvorenog tipa u Tudorovićima

Prodaje se Vila u Tudorovićima u luksuznom kompleksu zatvorenog tipa na 15 minuta od grada Budve sa kojeg se pruža izuzetan pogled na čitavu budvansku rivijeru, Sveti Stefan, ostrvo Sveti Nikola i dalje na otvoreno more. Ova pozicija je vrlo specifična zbog same lokacije koja garantuje mir i privatnost ljudi koji će koristiti ovu nekretninu.

Čitav kompleks se sastoji iz 3 objekta od kojih svaki ima svoje dvorište, bazen i sopstveni parking. Svi objekti su uradjeni u skladu sa visokim standardima gradnje i najkvalitetnijim materijalima koji su ugradjivani, keramika prve klase italijanskog proizvodjača Florim, sanitarije Villeroy Boch, česme Dornbracht i Hansgrohe, parket. Spoljna fasada je u kamenu tipa Maljat koji je po svojim karakteristikama jedan od najkvalitetnijih, bazeni prelivnog tipa, dvorišta popločana prirodnim kamenom.

Vila je površine 450 m2, posjeduje 4 master spavaće sobe sa svojim kupatilima i svojim terasama, teretanom, predvidjenim djakuzijem za 6 osoba, saunom, podnim grijanjem i bazenom sa pergolom i prostorom predvidjenim za ležaljke u dvorištu. Takodje ima i dnevnu sobu 42 m2 koja može da bude i bioskop.

Ova vila takodje posjeduje studio apartman za osoblje sa posebnim ulazom.

Uz ovaj objekat bi se dobio plac od 1000m2 pored kuće koje bi budući kupac mogao da kreira po svojoj želji.

Za dodatne informacije kontakirajte: +382 69 388 813 ili na email: [email protected]

Podijeli ovaj članak