Euromoney: CKB lider u poslovanju sa privredom

Dodajte komentar

Prestižni finansijski magazin Euromoney dodijelio je CKB-u nagradu za poslovanje sa pravnim licima. Ovo priznanje predstavlja potvrdu posvećenosti u pružanju vrhunskih finansijskih usluga korporativnim klijentima, kao i njihovo rastuće povjerenje u banku.

„Vjerujemo da su naša posvećenost i kvalitet usluge zaslužni da drugu godinu zaredom dobijemo Euromoney nagradu za najbolju Corporate banku na tržištu. Uvijek težimo da iz godine u godinu našim klijentima pružimo bolju i efikasniju podršku, kako bi oni bili što konkurentniji na tržištu i postigli što bolje rezultate. Konstantno širenje ponude finansijskih usluga i unapređenje postojećih servisa su aspekti koji su posebno cijenjeni od strane, kako domaćih i stranih investitora, tako i države i lokalne samouprave, odnosno javnog sektora.

Cilj našeg Sektora za poslovanje sa pravnim licima je da budemo percipirani kao pouzdan i dugoročan partner, ne samo kao banka ili kreditor. Želimo da budemo „banka partner”, odnosno „home bank”, gdje će biti sigurni da će njihove ideje i projekti biti podržani na pravi način, bez obzira na njihov obim i kompleksnost. Naše obećanje je kratko i jasno – Tu smo.”, izjavio je Nikola Perišić, član Upravnog odbora nadležan za Sektor poslovanja sa pravnim licima.

Euromoney je magazin koji preko tri decenije dodjeljuje priznanja u finansijskom svijetu, odajući počast izuzetnosti i liderstvu u različitim aspektima bankarstva, investicija i korportativnih finansija.

Crnogorska komercijalna banka (CKB) je osnovana 1997. godine, i od tada predstavlja jednu od vodećih banaka u Crnoj Gori. Pruža širok spektar bankarskih usluga velikom broju klijenata širom zemlje, ističući se po širokom spektru inovativnih proizvoda. Angažovanost u podršci lokalnoj zajednici i društvenim inicijativama dodatna je potvrda značaja u podršci lokalnoj ekonomiji, dok je mreža od 26 filijala i 113 bankomata najveća u zemlji.

TAGOVI:
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *