Nagradna igra „Osjetiti duh Rolan Garosa: neprocjenjivo“    

Dodajte komentar

Erste banka u saradnji sa kompanijom Mastercard pokreće nagradnu igru “Osjetiti duh Rolan Garosa: neprocjenjivo“, za korisnike Mastercard platnih kartica Erste banke.

U nagradnoj igri učestvuju fizička lica korisnici debitnih i kreditnih platnih kartica* Erste banke, rezidenti državljani Crne Gore, koji u periodu od 10. aprila do 10. maja ove godine obave najmanje pet transakcija karticama ili digitalnim novčanicima (Apple Pay i Google Pay) pojedinačne vrijednosti od najmanje 20 eura, uz minimum jednu transakciju ostvarenu uslugom elektronskog bankarstva za fizička lica (Erste mBanking ili Erste NetBanking).

Erste banka će dodijeliti dvije glavne nagrade za korisnike platnih Erste Mastercard kartica: putovanje u Pariz i ulaznice za teniske mečeve na Rolan Garosu 4. i 5. juna 2024. godine za dobitnike i po jednog njihovog pratioca. Aranžman uključuje avionski prevoz na liniji Podgorica-Pariz-Podgorica, transfere do i od aerodroma, smještaj u hotelu na bazi dva noćenja s doručkom i karte za teniski turnir.

Osim dvije glavne nagrade, biće dodijeljeno i 20 vaučera vrijednih po 100 eura za trgovinu robe u sportskim prodavnicama u Crnoj Gori.

Dvije glavne i 20 dodatnih nagrada biće izvučene metodom slučajnog odabira u prostorijama Erste banke 15. maja. Banka će o rezultatima obavijestiti dobitnike koristeći dostupne kontakt podatke iz svoje korisničke baze, a obavještenja će postaviti i na internet stranici www.erstebank.me i objaviti u dva dnevna lista sa nacionalnom pokrivenošću.

Nagradnom igrom banka želi da promoviše prednosti korišćenja Erste platnih kartica. Debitnim platnim karticama Erste banke moguće je bez provizije podizati gotovinu na bankomatima Erste u Crnoj Gori, kao i u još 11 zemalja regiona na bankomatima članica Erste Group i Steiermaerkische Sparkasse grupe.

*Iz učešća u nagradnoj igri isključeni su:

  • korisnici kartica koji su u trenutku izvlačenja nagradne igre radno angažovani u Erste Bank AD Podgorica, kao i njihovi članovi uže porodice**
  • korisnici kartica koji u trenutku izvlaćenja nagradne igre su radno angažovani u kompaniji Mastercard kao i njihovi članovi uže porodice**
  • korisnici kartica – maloljetna lica, koja u trenutku izvlačenja nisu imali navršenih 18 godina života
  • korisnici kartica pravnih lica.

 

** Članovima uže porodice zaposlenih lica u Erste Bank AD Podgorica i u kompaniji Mastercard smatraju se lica koja žive u bračnoj zajednici, odnosno u vanbračnoj zajednici i djeca zaposlenog. Izvučeni dobitnici su dužni potpisati Izjavu kojom pod punom odgovornošću potvrdjuju da nisu članovi uže porodice sa zaposlenim kod Erste Bank AD Podgorica ili u kompaniji Mastercard.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *