Telekom: Vrijeme je za odluku – MAGENTA 1 paketi, objedinjeni svi servisi bez konkurencije na tržištu

Dodajte komentar

Telekom je upakovao sve servise i kreirao – MAGENTA 1, najbolju, objedinjenu telekomunikacionu ponudu na crnogorskom tržištu.

Vrijeme je za odluku – vi birate Magenta 1, a Telekom nagrađuje vaše povjerenje!

Promotivni period traje do 31. maja, a ukoliko se odlučite da postanete naš novi korisnik ostvarujete 50% popusta na pretplatu i otvorene TV kanale, takođe tokom prva tri mjeseca trajanja ugovora.

U okviru promotivnih povoljnosti za nove korisnike koji se odluče za kupovinu paketa Magenta 1 L ili Magenta 1 XL,  poklanjamo i telefon po izboru: Samsung A15 128 GB ili T Phone 2023 128 GB 5G.

Magenta 1 pakete smo oblikovali kao porodičnu priču, dobijate sve servise na jednom mjestu po povoljnim uslovima. Upakovali smo brzine do 2 Gbps na optici, najnoviju generaciju televizije – MagentaTV koja uključuje najtraženije kanale i napredne funkcionalnosti, više minuta prema drugim mrežama i više gigabajta na postpaid broju.

Telekom Magenta 1 porodičnu priču zaokružli smo i besplatnim osiguranjem stana za korisnike, što je jedinstvena povoljnost, koja dodatno izdvaja ovu ponudu na tržištu.

Povoljnostima nema kraja, sa Magenta 1 otključavate i popuste na telefon po izboru, a tokom promo perioda možete uzeti i dva nova postpejd broja, sa povoljnostima koje traju dok god koristite paket.

Magenta 1 ponuda obuhvata tri paketa, osnovna verzija je dostupna po cijeni od 35,90 €/mjesec.

Oprema i instalacija uz ugovor na 24 mjeseca su besplatni.

Vrijeme je za odluku! Naručite online, a mi ćemo vas pozvati, upoznati sa svim mogućnostima priključka na vašoj adresi, i dogovoriti detalje. Možete poručiti i pozivom na 1500, ili u T-Centru.

Sve detalje o jedinstvenom MAGENTA 1 paketu možete pronaći i na www.telekom.me, kao i na profilima Crnogorskomg Telekoma na društvenim mrežama.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *