Počinje sa radom mikrokreditna institucija WIN CREDIT DOO

Dodajte komentar

Zvanično počinje sa radom Mikrokreditna institucija WIN CREDIT DOO, licencirana od strane Centralne banke Crne Gore za odobravanje mikrokredita fizičkim i pravnim licima, kao i preduzetnicima. Osnovana 12.01.2024. godine, sa dobijenom licencom od CBCG-a 14.12.2023. godine, WIN CREDIT DOO donosi novu perspektivu u oblasti finansijskih usluga u Crnoj Gori.

Dugoročni cilj kompanije je razvoj mikro i malih biznisa kroz pristup izvorima finansiranja, kao i zadovoljenje finansijskih potreba i poboljšanje životnog standarda stanovništva.

Proizvodi koje MFI nudi su kreirani sa ciljem da omoguće finansiranje svim klijentima koji žele da otpočnu, održe i razviju svoj biznis. Klijenti mogu koristiti i mikrokredite za poboljšanje svog materijalnog položaja i materijalnog položaja članova zajedničkog domaćinstva.

“Sa zadovoljstvom objavljujemo da ćemo 04.04.2024. godine otvoriti vrata za sve zainteresovane klijente kojima je potrebna finansijska podrška i savjetovanje. MFI je institucija posvećena finansijskoj inkluziji pojedinaca, mikro i malih preduzeća koji imaju potrebu, a nemaju adekvatan pristup finansijskim uslugama na teritoriji Crne Gore. Posvećeni smo klijentima sa niskim ili umjerenim prihodima kao i mikro i malim preduzećima kojima pružamo mogućnost investiranja u stalna i obrtna sredstva koje će im omogućiti proširenje kapaciteta prozivoda usloga, i generisanje održivog rasta i razvoja. Naša misija je izgradnja dugoročnih odnosa sa klijentima i zadovoljenje njihovih potreba koja se temelji na iskustvu i ekspertizi cijelog tima, jasnim procedurama, brzom donošenju odluka i naprednom informacionom sistemu. Naša vizija je da budemo pouzdan finansijski partner za sve klijente i postanemo sinonim za kompaniju koja stalno postavlja više standarde u oblasti mikrokreditiranja, uz istovremeno podsticanje rasta i inovacija”, kazao je izvršni direktor kompanije Ivan Nikić.

Sjedište kompanije nalazi se na adresi Bulevar Džordža Vašingtona 58, a sve informacije o kreditima možete dobiti putem mail adrese k[email protected] ili telefonom na broj 020/335-866.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *