Preliminarni red letjenja: Crna Gora povezana sa 40 destinacija

Dodajte komentar
Foto: Facebook

Aerodromi u Podgorici i Tivtu će tokom predstojeće ljetnje sezone, koja u avijaciji počinje danas i traje do kraja oktobra, biti povezani sa po 40 destinacija.

Aerodromi Crne Gore (ACG), kako su saopštili predstavnici kompanije, tim povodom objavljuju preliminarni red letenja koji je ažuriran u utorak i, shodno tome, podložan promjenama.

Realizacija zavisi direktno od avio-kompanija.

Prema najavama, nove rute u Podgorici biće Minhen, Radom, Košice, Pardubice i Ostrava, a u Tivtu Bristol, Birmingem i Izmir navodi se u saopštenju.

Kada je riječ o letovima niskobudžetnih kompanija, iz ACG su kazali da Wizz Air u Podgoricu vraća linije za London Getvik, Beč, Varšavu i Katovice, a nastavlja da leti za Milano, Dortmund, Memingen i Budimpeštu.

Ryanair, prema preliminarnim najavama, od početka aprila u Podgoricu vraća linije za Brisel, Mančester, Zagreb i Vroclav, a nastavlj a da saobraća za Berlin, London Stansted, Gdanjsk i Krakov. Podgoricu će sa Rimom nastaviti da povezuje nacionalna avio-kompanija Air Montenegro rekli su iz ACG. Oni su podsjetili da je Pegasus Airlines u februaru otvorio linije Podgorica Ankara i Podgorica Izmir.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *