Telekom i ove godine zvanična mreža CIM Foruma

Dodajte komentar

Nakon odlične prošlogodišnje saradnje, Crnogorski Telekom je i ove godine zvanična mreža Foruma kreativnih industrija i medija “CIM 2024”.

Ovogodišnji, treći po redu CIM Forum će biti održan od 6. do 9. juna u Kotoru, pod sloganom “Out of Office”, okupiće ključne aktere kreativnih industrija, umjetnosti i medija iz Crne Gore i regiona, koji će razmjenjivati mišljenja o aktuelnim dešavanjima iz svoje oblasti.

„U Crnogorskom Telekomu nastojimo da podržavamo inovativne projekte i inicijative, a CIM Forum je odgovorio, kroz prethodnu saradnju, na naša nastojanja da budemo dio zanimljivih i kreativnih priča. Od ovogodišnjeg slogana Foruma “Out of Office”, koji poziva za razigravanje kreativnih potencijala u inspirativnom okruženju, do imena i tema koje su u igri – u svemu se teži ka prevazilaženju ustaljenih formi, traženju zanimljivijih načina prenošenja znanja i kreiranju atmosfere za ležernije uspostavljanje kontakata i komunikaciju u poslovnim okvirima. Upravo zato, sa nestrpljenjem iščekujemo otvaranje, 6. juna u Kotoru“, kazali su iz Crnogorskog Telekoma.

Podsjećamo, da je kampanja Crnogorskog Telekoma „5G za početnike“, sa našim poznatim glumcem Petrom Strugarom u glavnoj ulozi, osvojila čak tri priznanja na prošlogodišnjem CIM Forumu. Kampanja na duhovit način odgovara na najčešća pitanja i nedoumice o 5G mreži – a osvojila je prvo mjesto u kategoriji Društvene mreže i influenseri (Social media & Influencer), kao i nagrade u kategorijama Kreativna strategija (Creative strategy) i Kreativna upotreba medija (Creative use of media).

Detaljnije informacije o temama, učesnicima, kotizacijama mogu se pronaći na sajtu https://mediaforum.me/ .

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *