Novi korak za Crnu Goru: Stiže prva Bitcoin konferencija!

Dodajte komentar

NVO Bitcoin mreža Crne Gore najavila je prvu Bitcoin konferenciju u Crnoj Gori, pod nazivom B^3 – Bitcoin, Beer, BBQ. Ova tematska konferencija stiže kao rezultat rastućeg interesovanja lokalne javnosti za Bitcoin ekosistemom, kao i želje lokalnih Bitcoin entuzijasta i stručnjaka za promocijom Bitcoin tehnologije.

B^3 nudi jedinstvenu priliku učesnicima da urone u svijet Bitcoin-a kroz bogat program koji uključuje panel diskusije eksperata, predavanja i interaktivnu radionicu. Konferencija je koncipirana tako da odgovara kako početnicima koji se tek upoznaju sa svijetom Bitcoina, tako i iskusnim Bitcoinerima koji žele dublji uvid u najnovije trendove.

Učešće na konferenciji je besplatno, čime se na pravi način odražava inkluzivni duh Bitcoin zajednice. Učesnici će takođe imati priliku da se upoznaju i sa Lightning plaćanjem – revolucionarnim načinom za brza, jeftina i pristupačna Bitcoin plaćanja.

Organizatorima konferencije je čast što će kao ključnog govornika ugostiti Samson Maua, istaknutu ličnost u Bitcoin svijetu i izvršnog direktora JAN3 – tehnološka kompanija fokusirana na proširenje pristupa Bitcoin-u i finansijskoj slobodi širom svijeta. Učešće g. Maua nagovještava važnost događaja i kvalitet diskusija koje učesnici mogu očekivati.

Pored edukativnih sadržaja i prilika za upoznavanje sa istomišljenicima, B^3 nakon konferencijskog dijela programa organizuje druženje uz piće i roštilj u okolini Podgorice.

“Naš cilj je da istaknemo enormni potencijal Bitcoina, kao i da proslavimo zajednicu koja stoji iza njega, okupljajući se oko ideja finansijske nezavisnosti i tehnološkog napretka. Učesnici konferencije će imati priliku da slušaju prezentacije i radionice na teme: Šta je Bitcoin? Kako ga kupiti i čuvati u Crnoj Gori? Zašto je važno da razlikujemo Bitcoin od kriptovaluta? Kako funkcionišu Bitcoin plaćanja, itd.”, kazao je Nikola Grbović, osnivač Bitcoin Mreže Crne Gore.

U znak podsticanja kontinuiranog rasta Bitcoin zajednice, učesnici konferencije će imati priliku da kroz nagradnu igru osvoje besplatne ulaznice za renomiranu konferenciju BTCPrag 2024.

Registracije su trenutno otvorene, sa ograničenim brojem mjesta. Ohrabruju se svi zainteresovani da osiguraju svoje prisustvo na vrijeme kako ne bi propustili ovu jedinstvenu priliku za upoznavanje sa Bitcoin svijetom i dobro druženje u srcu Crne Gore.

Za dodatne detalje i registraciju,  zvanična Meetup stranicu događaja je na  slejdećem linku.

**Kontakt informacije se mogu dobiti  kod osnivača NVO Bitcoin Mreža Crne Gore Nikole Grbovića, na mejl [email protected]

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *