Savjet britanskim putnicima Ryanair-a, Jet2, TUI-a i EasyJeta: Ne rezervišite sjedište 11A

Dodajte komentar

Svima koji planiraju da rezervišu ljetovanje u inostranstvu ove godine, a putuju dugim letovima, britanski stručnjaci savjetuju da izbjegavaju određena mjesta u avionu.
-Ako želite pobjeći od sumornog škotskog vremena i provesti neko vrijeme opuštajući se na suncu, velike su šanse da ćete morati uskočiti u avion. Ali jedan stručnjak je izdao upozorenje svima koji možda rezervišu let kod Ryanair-a, Jet2, TUI, upozoravajući putnike da izbjegavaju posebno jedno sjedište.

Za 11A se kaže da je ‘najgore sjedište u avionu’ u smislu odlaska u toalet, što ćete vjerovatno morati da radite tokom putovanja – posebno ako ste na dugom letu. To je prema Brenna Ryan iz Victorian Plumbing, koja je podijelila neke važne savjete za turiste koji nijesu sigurni gdje da rezervišu svoja mjesta u avionu, prenosi Birmingham live.

Ona je savjetovala: „Kada birate gdje ćete sjediti na letu, potrebno je obratiti pažnju na nekoliko važnih faktora. “Razmislite o tome koliko često posjećujete toalet. Ako je odgovor prilično čest, uzmite to u obzir kada odlučujete koje sjedište ćete rezerviaati. Prva stvar koju treba razmotriti je u koji dio aviona ćete sjesti, avioni obično imaju toalet i na s prednje i zadnje strane, stoga gledajte da izbjegavate i sredinu aviona koja je najudaljenija od toaleta.”
Nastavila je: “Sve u svemu, najbolja opcija sedišta u avionu za udobno putovanje bez mirisa sa odličnim pristupom toaletu je 4C. Ovo sjedište je pored prolaza prema prednjem dijelu aviona i nije preblizu prednjem delu aviona. avion u kojem ljudi čekaju u redu za toalet pored vas. “Takođe je dovoljno daleko od bilo kakvih mirisa koji dolaze iz tog pravca.”
Izvor: Birmingham live

TAGOVI: , ,
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *