Magenta TV – za šest mjeseci preko 20 hiljada korisnika!

Dodajte komentar

Nakon šest mjeseci od uvođenja nove TV platforme Crnogorskog Telekoma – Magenta TV, registrovano je više od 20 hiljada korisnika, čime su premašena kompanijska očekivanja, podjednako – u segmentu broja, ali i indikatora zadovoljstva korisnika, koji 4X bolje ocjenjuju Magenta TV servis u odnosu na staru platformu.

Nagrađujemo korisničko povjerenje, upravo zato je našem 20-hiljaditom korsniku, Radosavu Milunoviću uručen poseban poklon – robot usisvač Roborock S6 Max. Nastavićemo sa usavršavanjem ove napredne, po mnogo čemu jedinstvene TV platforme u zemlji, a nastavljamo i da određenim znacima pažnje nagrađujemo povjerenje naših korisnika, kazao je Marjan Popović, menadžer Službe za multimedijalne sadržaje.

„Migracija sa Extra Tv je veoma jednostavna, traje svega nekoliko minuta, i raduje nas što je značajan broj korisnika bez pomoći tehničara i Call centra instalirao Magenta TV. Osim toga, Magenta TV je u tehnološkom smislu već u dominantnoj poziciji na crnogorskom tržištu, a uz automatsko ažuriranje funkcionalnosti koje su lansirane na nivou Deutsche Telekom grupe, posjeduje i značajan potencijal za usavršavanje u periodu koji slijedi. Konstantno radimo i na sadržaju, tako smo početkom godine u ponudu smo uključili Eurosport i Discovery kanale, što uz brojne ostale prednosti – inovativne funkcionalnosti, stabilnost i kvalitet servisa, čini prepoznatljivost Magenta TV na tržištu. Sve što preduzimamo proizvodi rezultat, pa postepeno prelazimo iz zone migracije, ka povećanju broja novih korisnika“, kazao je Popović.

Podsjećamo, nova TV platforma – MagentaTV, korisnicima donosi brojne novitete koji uključuju vraćanje programa do 14 dana unazad, preporuku sadržaja u skladu sa interesovanjima i navikama korisnika, bolji kvalitet slike i zvuka, i gledanje televizije na svakom ekranu (mobilnom telefonu, tabletu, laptopu, TV-u).

MagentaTV box svaki televizor pretvara u smart TV najnovije generacije, a televizijski program osim preko MagentaTV box-a možete gledati i na MagentaTV aplikaciji za mobilni telefon ili tablet, i preko sajta www.magentatv.me.

(Promo)

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *