Kompanija MTEL i u 2024. uz Košarkaški savez Crne Gore

Dodajte komentar

Kompanija MTEL će i naredne godine biti sponzor Košarkšakog saveza Crne Gore. MTEL i KSCG potpisali su danas ugovor o saradnji koji je produžetak saradnje koja traje od 2013. Ugovor su potpisali su izvršni direktor kompanije MTEL Zoran Milovanović i predsjednica KSCG Jelena Dubljević. 

MTEL je više od 10 godina podrška je svim reprezentativnim selekcijama u košarci a uspješnu saradnju sa košarkaškim savezom Crne Gore nastavlja i u 2024. godini. Na konferenciji organizovanoj u prostorijama KSCG izvršni direktor MTEL-a poručio je da veliko  zadovoljstvo predstavlja činjenica što kompanija već deceniju podržava sport u Crnoj Gori i potpisuje još jedan ugovor o sponzorstvu sa Košarkaškim savezom.

“Zašto ovo radimo? Veoma smo svjesni uticaja sporta u današnjem društvu i veliko nam je zadovoljstvo što Košarkaški savez pokazuje izuzetne rezultate i uspjehe jer su naši košarkaši na visokom 11. mjestu na svijetu a košarkašice na 7. To su zavidni rezultati. Ponosni smo što će znak MTEL-a biti na dresovima naših košarkaša i sigurni smo da će im to značiti da znaju da na svakoj utakmici imaju ne samo prijatelje nego iskrene prijatelje. Želim im puno sreće u 2024. godini na svim takmičenjima i postizanje vrhunskih rezultata”, kazao je Milovanović.

Predsjednica košarkaškog saveza  Jelena Dubljević kazala je da je ponosna što će prvi ugovor koji potpisuje kao predsjednica KSCG biti baš sa MTEL-om.

“Teško je pronaći prave riječi kojima bi se zahvalila na nesebičnoj pomoći kompaniji MTEL koju pruža crnogorskoj košarci sve ove godine. Ulažući u košarku ne ulaže se samo u naše reprezentative timove već u ljepšu budućnost i zdraviju naciju. Zato iskreno vjerujem da je sport segment našeg društva koji zaslužuje posebnu podršku. MTEL je divan primjer kako se može funcionisati uspješno ali i društveno odgovorno podržavati prave stvari i učestvovati u stvaranju pravih ljudi  koji predstavljaju Crnu Goru. Dragi prijatelji želim da budete poput naših košarkašica i košarkaša, među najboljima na svijetu u svojoj oblasti. Vaša želja da budete prijatelji korisnicima širom Evrope je potpuno opravdana jer kvalitetom to zaslužujete. Zato se nadam da ćemo se brzo radovati vašim poslovnim uspjesima na globalnom nivou kao što smo se u 2023. radovali rezultatima naših selekcija. Još jednom hvala na podršci”, poručila je Dubljević.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *