Mreža nas povezuje: specijalni popusti u Telekom 5G mreži

Dodajte komentar

U današnjem digitalnom dobu, mobilna mreža je više od tehničke infrastrukture – ona je žila kucavica modernog društva. Ona je, prije svega, veza između nas i nama dragih ljudi.

U Crnogorskom Telekomu zato posebnu pažnju posvećuju razvoju mreže, zahvaljujući čemu imaju najveću i najbržu 5G mrežu u Crnoj Gori. Telekom je prvi u Crnoj Gori lansirao komercijalnu 5G mrežu na srednjim i na visokim frekvencijama (u opsezima 2100MHz i 3600MHz), omogućivši pristup gigabitnim brzinama na mobilnim uređajima.

Najbrža i najveća mreža znači – maksimalnu povezanost. A za dobru vezu su neophodni i odgovarajući 5G uređaji.

Korisnici Telekoma zato od danas mogu da kupe nove T Phone i T Tablet uređaje po duplo nižim cijenama, odnosno za svega 4.95 eura mjesečno. Novi 5G uređaji za svaki džep razvijeni su u partnerstvu kompanije Google sa Telekomom, i korisnicima donose savršenu ravnotežu cijene, moćnih performansi, i jednostavnosti korišćenja.

„Misija Telekoma je povezivanje ljudi, kako bismo im pružili mogućnost da dijele trenutke, emocije i ideje u realnom vremenu. Upravo zbog toga su važni odgovori na ključna pitanja: koliko je neka mreža jaka, i koliko su najnovije tehnologije lako dostupne svima?

U vrijeme kada visoke cijene 5G uređaja mogu biti prepreka mnogima da pristupe tehnologiji posljednje generacije, T Tablet i T Phone korisnicima Telekoma donose lakši pristup povoljnim pametnim uređajima za sve namjene – od zabave do obrazovanja – omogućavajući najširoj populaciji pristup moćima 5G tehnologije“, kazala je Gordana Spahić, rukovodilac za razvoj proizvoda i brend menadžment u Crnogorskom Telekomu.

Kada je o snazi mreže riječ, Telekom iz godine u godinu potvrđuje lidersku poziciju.

„Brzina prenosa podataka, stabilnost veze i pokrivenost su faktori koji direktno utiču na mogućnost da budemo povezani. Bez obzira na to da li dijelimo radne zadatke, trenutke sreće ili podršku u teškim trenucima, mobilna mreža Telekoma čini sve to mogućim.

Već godinama unazad, kroz mobilnu mrežu Telekoma svake godine prođe oko 40% ukupnog mobilnog internet saobraćaja u zemlji, što dovoljno govori o kapacitetima naše mreže. Uz to, 5G mreža Telekoma trenutno je dostupna za 83% stanovništva u zemlji, i čini čak petinu saobraćaja na pojedinim lokacijama“, ističe Spahić.

Brz tehnološki napredak često dovodi do novih mogućnosti koje unapređuju naše svakodnevne živote. Da bismo iskoristili pun potencijal mobilne mreže, neophodno je da svi imamo pristup najnovijim tehnološkim dostignućima.

„Ovo uključuje ne samo dostupnost modernih uređaja već i široku pokrivenost novim tehnologijama, kako u urbanim tako i u ruralnim područjima. Kroz snažnu mobilnu mrežu, otvaramo vrata boljoj budućnosti, gdje je povezanost među ljudima ključna snaga koja pokreće napredak“, poručuju iz Telekoma.

Više informacija o specijalnom popustu na 5G uređaje dostupno je na stranici https://telekom.me/5g

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *