Brzine do 2 Gbps na Telekom optici dostupne korisnicima Magenta 1 paketa

Dodajte komentar

Da sebi omogućite još bolje iskustvo na internetu, veću produktivnost i još lakši pristup različitim digitalnim uslugama i multimedijalnim sadržajima, potrebno vam je samo jedno – dvostruko veće brzine na optici. Upravo su te brzine razlog zbog kojeg su Magenta 1 i MagentaTV + Internet paketi Crnogorskog Telekoma najprivlačniji korisnicima.

Tako je recimo postojećim i novim korisnicima Magenta 1 XL paketa na optici sada dostupan kućni internet brzine do 2 Gbps, pa korisnici ovog superbrzog Telekom optičkog interneta uz WiFi ruter najnovije generacije preuzimaju 200 MB podataka za samo 1 sekundu, imaju najbolji upload ikada – do 500 Mbps – i zahvaljujući svemu tome mogu da uživaju u 4K i HD video strimingu bez zastajkivanja.

Svi korisnici svih Magenta 1 i MagentaTV + Internet (nekadašnji Extra Trio) paketa na optici uživaće u 2 ili 3 puta većim brzinama kućnog interneta – novi korisnici brzine dobijaju odmah po potpisivanju ugovora, dok će postojeći korisnici ovih paketa ubrzanje osjetiti tokom novembra. Detaljan prikaz povećanja brzina po pojedinačnim paketima može se pronaći na stranici https://telekom.me/privatni-korisnici/magentatv#tek-sad

Nudeći još veće brzine na optici, Telekom nastavlja da širi gigabitnu mrežu u Crnoj Gori.

„Širenje optičke mreže ostaje jedan od prioriteta naše kompanije, budući da korisnici na Telekom optici imaju na raspolaganju veće brzine, zadovoljniji su uslugama i suočavaju se sa manje smetnji u radu servisa. U skladu sa tim smo na korak do ispunjavanja plana koji smo postavili početkom godine, da oko 70 odsto domaćinstva širom Crne Gore bude pokriveno Telekom optičkom mrežom.

Veća, jača i stabilnija mreža omogućavaju nam da korisnicima povećamo brzine kućnog interneta, kako bismo im donijelli vrhunsko iskustvo surfovanja i striminga, a brzine povećavamo svima na optici, bez obzira na to koji paket koriste i bez dodatnih obaveza. Na ovaj način želimo da nagradimo lojalnost svojih korisnika, uz dodatnu napomenu da je riječ o trajnom povećanju brzina“, kazao je Stjepan Udovičić, izvršni direktor Telekoma.

Brzina interneta zavisi od paketa, infrastrukture i tehničkih mogućnosti na adresi korisnika, a iz Telekoma poručuju da će osigurati najbolju tehnologiju trenutno moguću na konkretnoj lokaciji, dok njihov WiFi ruter najnovije generacije omogućava ultrabrzi internet, bolji domet WiFi signala i veći broj povezanih uređaja. Drugim riječima, korisnici Telekoma dobijaju brzu i pouzdanu bežičnu mrežu za povezivanje više uređaja.

Osim brige o korisnicima optičkog interneta, Telekom nastavlja sa aktivnostima prebacivanja korisnika na najbolje tehnologije (VDSL i optiku) trenutno moguće na njihovim lokacijama.

Više informacija o Telekom fiksnoj ponudi dostupno je na sajtu kompanije www.telekom.me

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *