Poznata imena dobitnica TWBM nagrada za 2023. godinu

Dodajte komentar

Najbolja crnogorska preduzeća kojima upravljaju žene ili su u vlasništvu žena biće nagrađena  nagradom Top Women Bussines Montenegro (TWBM) 2023, na svečanosti koja će biti organizovana 23. novembra u CKZ Ribnica.

„TWBM Awards odaju priznanje izvrsnim poslovnim ženama koje rukovode preduzećima koja su ostvarila najveće poslovne prihode u svojim kategorijama. Pored utemeljenosti u izmjerenim rezultatima poslovanja, posebnost ove inicijative i ovog nagrađivanja jeste i kategorisanje po međunarodno prihvaćenom standardu, uz ispunjavanje dodatnih kriterijuma kvaliteta. Dodjeljujemo priznanja za izvršne direktorice mikro, malog, srednjeg i velikog preduzeća kojima upravljaju žene i za vlasnice mikro, malog i srednjeg preduzeća koje su osnovale žene“, kazala je inicijatorka i direktorica TWBM inicijative, Ljiljana Burzan-Nikolić.

TWBM nagrada za ostvarene rezultate u poslovanju biće dodijeljena Bojani Stanarčević, vlasnici preduzeća BTA d. o. o. iz Budve, Jasmini Čelebić, vlasnici preduzeća Čelebić petrol trade iz Zete, kao i  Anji Radonjić, vlasnici kompanije SAMMS d. o. o. iz Podgorice.

U kategoriji preduzeća kojima upravljaju žene, TWBM nagrade biće uručene Simoni Rajković, izvršnoj direktorici kompanije S Maximo Logistika, Dragani Đerić, izvršnoj direktorici preduzeća D way, Branislavi Raičević, izvršnoj direktorici preduzeća Farmegra, i Tatjani Mandić, izvršnoj direktorici kompanije M:tel.

TWBM inicijativu pokrenula je Agencija za kreativne komunikacije BI Communication, a realizuje se uz institucionalnu podršku Privredne komore Crne Gore, Investiciono-razvojnog fonda Crne Gore i Sekretarijata Savjeta za konkurentnost, i uz generalno pokroviteljstvo NLB banke AD Podgorica. Kompanija BI Consulting je oficijelni analitički partner inicijative.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *