Raspisan konkurs UPCG za dodjelu nagrada „NAJ menadžerke u Crnoj Gori 2023“

Dodajte komentar

Unija poslodavaca Crne Gore (UPCG) je raspisala konkurs za dodjelu godišnjih nagrada UPCG “NAJ menadžerke u Crnoj Gori 2023“. Konkurs za izbor laureatkinja UPCG za 2023. godinu biće otvoren do ponedjeljka, 13. novembra.

Dodjelom godišnjih nagrada, UPCG pruža podršku procesima ekonomskog osnaživanja žena i aktivno doprinosi promociji uspješnih poslovnih žena koje svojim odgovornim radom, profesionalnim pristupom poslu i ostvarenim rezultatima potvrđuju snagu ženskog liderstva, te ulogu i značaj većeg učešća žena na pozicijama upravljanja i rukovođenja.

Prva svečanost na kojoj su uručene nagrade UPCG za „NAJ menadžerke u Crnoj Gori“ održana je u martu 2018. godine. Od tada do danas, titulu laureatkinja UPCG ponijele su 42 uspješne poslovne žene iz naše zemlje.

Prema propozicijama konkursa, nagrade se dodjeljuju za rezultate ostvarene u toku 2023. godine, i to u četiri kategorije: Privreda; Javni sektor; Civilni sektor; Mediji. Potencijalne laureatkinje su pozicionirane u srednjem ili top menadžmentu organizacija koje pripadaju navedenim kategorijama. Vlasnice i suvlasnice privrednih subjekata ne mogu učestvovati u konkursu. Pravo nominovanja kandidatkinja za nagrade UPCG “NAJ menadžerke u Crnoj Gori 2023“ imaju fizička lica, kao i privredni subjekti, institucije, organizacije i udruženja iz Crne Gore. Proces nominacije vrši se popunjavanjem prijavnog formulara koji je objavljen na sajtu UPCG poslodavci.org. Konačan izbor laureatkinja UPCG za 2023. godinu, u sve četiri kategorije, izvršiće Komisija za dodjelu nagrada NAJ menadžerke u Crnoj Gori 2023.

Ceremonija dodjele nagrada “NAJ menadžerke u Crnoj Gori 2023“ biće upriličena na svečanom događaju UPCG, koji će biti održan krajem godine u Podgorici.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *