Sajam obrazovanja u inostranstvu u organizaciji Agencije ISEM

Dodajte komentar

Agencija ISEM u saradnji sa preko 50 međunarodnih partnera, nastavljajući uspješnu tradiciju, organizuje 7. Sajam obrazovanja u inostranstvu, jedini sajam ovoga tipa u Crnoj Gori i jedan od najvećih u regionu. Zemlja partner ovogodišnjeg Sajma je Austrija.

Sajam će otvoriti Nj. E. ambasador Austrije dr Karl Müller, g-đa Jutta Walter, MSc, Trgovinski ataše pri ambasadi Austrije, kao i g-din Baćko Babić, Osnivač i Izvršni direktor Agencije ISEM.

Sajam će se održati u Hotelu Hilton u Podgorici, u utorak, 24. oktobra, u periodu od 12 do 18 časova. Ulaz je besplatan, registracija obavezna, a broj mjesta je ograničen!

Registracija za Sajam je brza i jednostavna- vrši se putem ovoga linka ili pozivom na broj telefona 069 085 505.

Sajam je namijenjem učenicima završnih razreda osnovnih školaučenicima srednjih školastudentima i ali i roditeljima koji su takođe aktivni učesnici u procesu.

Na Sajmu će biti obezbijeđene brojne stipendije i posebni sajamski popusti za veliki broj programa koje nudi Agencija ISEM, kao što su:

Ovaj događaj predstavlja jedinstvenu priliku za sve zainteresovane da se upoznaju i direktno razgovaraju sa preko 50 međunarodnih partnera Agencije ISEM, koji pružaju različite mogućnosti za učenje, studiranje i rad u inostranstvu.

Tokom Sajma, posjetioci će imati priliku da obave direktne konsultacije sa predstavnicima međunarodnih partnera. Ovo je odlična prilika da dobijete sve potrebne informacije i pojašnjenja u vezi sa ponuđenim opcijama, ostavite dobar utisak i otvorite sebi mogućnost za dobijanje velike stipendije.

Nakon Sajma, Agencija ISEM nudi mogućnost besplatnih konsultacija sa svojim stručnim timom. Njihovi savjetnici za obrazovanje u inostranstvu kandidatima će pružiti podršku tokom donošenja ispravne odluke i prilikom cjelokupnog procesa apliciranja za programe, stipendije, vize, smeštaj i ostalo.

U dijelu odabira srednje škole, odnosno univerziteta, Agencija ISEM pruža stručnu pomoć kroz Harrison Assessment akademsko usmjeravanje, veoma pouzdan instrument za mjerenje karakteristika ličnosti, koji svoju hipotezu zasniva na pretpostavci da što je veće uživanje u obavljanju pojedinih poslova, veća je i motivacija i uspjeh u datim zanimanjima (tzv. Career Enjoyment Theory). Nakon popunjavanja online upitnika, tumačenje izvještaja obavlja Harrison Assessment sertifikovani psiholog i psihoterapeut, nakon čega se kandidat mnogo lakše odlučuje za odabir studijskog programa. Agencija ISEM je jedini predstavnik Harrison Assessmenta za Crnu Goru.

Dokumentarac sa prošlogodišnjeg Sajma, realizovan od strane nacionalne televizije Crne Gore, prikazan je u nastavku:

VIDEO https://youtu.be/8Lw-2WAi9Xs

Spisak izlagača po zemljama:

Austrija

Univerziteti

Škole jezika

Italija

Univerziteti

Srednje škole 

Škole jezika

Švajcarska

Univerziteti

Srednje škole 

Velika Britanija 

Univerziteti

Srednje škole

Škole jezika

Amerika

Univerziteti

Srednje škole

Španija

Univerziteti

Srednje škole

Njemačka

Univerziteti

Srednje škole

Grčka

Univerziteti

Hrvatska

Univerziteti

Mađarska

Univerziteti

Malta

Škole jezika

Holandija

Univerziteti

Belgija

Univerziteti

Srednje škole

Bugarska

Univerziteti

Litvanija

Univerziteti

Portugal

Srednje škole

Ujedinjeni Arapski Emirati

Univerziteti

Kina

Srednje škole

Više informacija o Sajmu navedene su na ovom linku Agencije ISEM.

 

TAGOVI:
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *