BIZIT 2023: Znanje vrijedi, neznanje košta

Dodajte komentar

Na jubilarnoj desetoj BIZIT konferenciji koja će se 8. i 9. novembra 2023. održati u beogradskom Hotelu „Jugoslavija“ tragaćemo za odgovorima na dva pitanja: “Koliko vrijedi znanje?” i “Koliko vas ili vašeg klijenta neznanje može da košta?”

O kom znanju je zapravo riječ?

Riječ je o znanjima o kojima se mnogo govori, a još uvek nedovoljno zna. Naročito iz ugla njihove konkretne, poslovne primjene. Vještačka inteligencija, transhumanizam, proširena stvarnost, datafikacija života… djeluju prilično udaljeno i apstraktno. A nisu. To su elementi Četvrte industrijske revolucije koje mnogi od učesnika BIZIT-a već primjenjuju u svom poslovanju. Upravo od njih ćemo čuti kako, zašto i kakve koristi imaju od toga, i oni i njihovi korisnici.

Nove tehnologije su danas prilično nemilosrdne jer ne opraštaju odlaganje i kašnjenje u njihovoj primjeni. Kako inovacije više nisu ni postepene ni blage, njihova brza konvergencija u jednu čitavu tehnološku revoluciju dovodi do toga da je uslov za poslovni uspjeh njihovo kontinuirano praćenje i primjena. Tehnologije o kompjuterima, onakve kakve smo ih decenijama poznavali više ne postoje. Ulazimo u svjiet totalne uvezanosti gdje će  komunikacija između ljudi, računara, ali i “običnih stvari” kao što su automobil, sijalica, frižider, trotinet ili klima-uređaj biti nešto što se podrazumijeva. I ne samo da se podrazumijeva, već predstavlja način sticanja profita.

Šta vas čeka na jubilarnom desetom BIZIT-u?

Konferencija će okupiti predavače, paneliste i posjetioce iz čitavog regiona koji posjeduju konkretno iskustvo i opipljive rezultate kada je riječ o poslovnim primjenama tehnoloških inovacija. Učesnici BIZIT-a će na taj način moći da od pravih ljudi čuju konkretne priče, savjete i prognoze u vezi sa onim što nas očekuje u turbulentnim vremenima u koje smo već kročili, o znanjima koja su zaista vrijedna. Stručnjaci za digitalnu transformaciju će biti predavači na BIZIT-u. Njihova imena i biografije pogledajte na sajtu, i prijavite svoje učestvovanje na ovom linku.

Prijava za jubilarni deseti BIZIT uključuje prisustvo glavnom programu, bogat kotizacioni set sa poklonima organizatora i partnera, „Match Making“ – ugovaranje sastanaka sa partnerima i posjetiocima BIZIT-a, godišnju pretplatu na elektronsko izdanje časopisa PC Press, učestvovanje u nagradnom kvizu, hranu i osveženja, kao i poseban poklon organizatora povodom jubileja – veliku žurku na kraju drugog konferencijskog dana uz bend Marka Louisa.

Rezervišite već danas 8. i 9. novembar za odlazak na BIZIT 2023, da biste se uvjerili koliko znanje vrijedi. I koliko neznanje košta…

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *