Abazović pozvao Poresku upravu da provjeri papire “Pomorskog saobraćaja”

Dodajte komentar

Premijer Dritan Abazović je pozvao Poresku upravu da provjeri papirologiju firme “Pomorski saobraćaj” koja je prethodno upravljala trajektnom linijom Kamenari-Lepetani, jer je kako je kazao država na toj liniji za četiri mjeseca ostvarila veće prihode nego ta kompanija za godinu dana.

On je pojasnio da je do sada je na trajektnoj liniji Kamenari-Lepetane ostvaren prihod veći od četiri miliona eura dok je profit veći od 3.000.000 eura.

“Taj profit je za četiri mjeseca veći nego što je do sad bio prijavljeni profit kompanije koja je prije države držala ovu liniju. Pozivam poresku upravu da ode i provjeri papire Pomorskog saobraćaja”, istakao je on.

Abazović tvrdi da je nemoguće da država za četiri mjeseca ostvari bolje rezultate na monopolističkoj liniji, nego ta firma za godinu dana. On je dodao da se rad države mora uporediti sa prethodnih 20 godina poslovanja na toj liniji.

“Garantujem da će da se utvrdi da je Crna Gora tu izgubila brzu saobraćajnicu Herceg Novi-Ulcinj kad su u pitanju prihodi”, naglasio je on.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *