Euromoney proglasio Colliers najboljom globalnom konsultantskom kućom

Dodajte komentar

Svjetska kompanija za upravljanje investicijama Colliers proglašena je najboljom globalnom konsultantskom kućom na dodjeli prestižne Euromoney Global Real Estate Awards. Colliers je najbolja kompanija za pružanje usluga u oblasti nekretnina na globalnom nivou, i osvojila je ukupno 10 nagrada za regione Azije i Pacifika, EMEA i Amerike – više od bilo koje druge kompanije ove godine.

“Čast nam je što smo dobili dobitnici priznanja, što potvrđuje našu snažnu poziciju u industriji. Ove nagrade dovoljno govore o stručnosti Colliersa i našem preduzetničkom talentu, koji isporučuje najbolja rješenja u klasi što povećava i uspjeh naših klijenata,” rekao je Chris McLernon, izvršni direktor, Real Estate Services | Global u Colliersu. „Maksimiziranje potencijala imovine je srž naše svrhe. Dodijeljeno povjerenje i izbor naše kompanije od strane naših vodećih svjetskih klijenata, kao i ključnih igrača u industriji, uvijek iznova je veliko priznanje.”

U svojoj 19. godini, Euromoneyjeve nagrade predstavljaju priznanja najboljim kompanijama za nekretnine na tržištu. Uzimajući u obzir mišljenja savjetnika, programera, investicionih menadžera, banaka i korporativnih klijenata, nagrade odražavaju komercijalni uspjeh i tržišno vodstvo u održivosti, inovacijama i uslugama za klijente u posljednjih 12 mjeseci. Za dodatne informacije u vezi s nagradama Euromoney 2023 posjetite: Euromoney.com.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *