LAST MINUTE: Istražite daleke destinacije sa Allegrom – Panamski kanal i Australija

Dodajte komentar

Probudite se svako jutro u drugom gradu, na nekoj od dalekih destinacija, na koju Vas vodi agencija Allegra Krstarenja – ekskluzivni predstavnik kompanije Royal Caribbean za područje Balkana.

Cabo San Lucas (Meksiko) – John Cafazza, Unsplash

Kako Vam zvuče neistražene destinacije? Nešto o čemu ste maštali, nešto potpuno novo? Zamislite sebe na krstarenju kroz Panamski kanal ili kako sa kruzera upoznajete Australiju i Novu Kaledoniju. Agencija Allegra Vas vodi na grupna putovanja ovim predjelima na kruzeru: uz avio prevoz, hotel, sve transfere i prisustvo profesionalnih vodiča, po LAST MINUTE cijenama.

Los Anđeles (SAD) – Edgar Colomba, Pexels

Da li znate da se kruzeri u Panamskom kanalu podižu i spuštaju za čak više od 15 metara? U jednom trenutku plovite Tihim okeanom, u drugom trenutku ste već na Atlantskom okeanu i sve to doživite na grupnom krstarenju brodom Radiance of the Seas, koje za Vas organizuje Allegra Krstarenja. Nakon dva dana u glamuroznom Los Anđelesu, ukrcajte se na brod i otisnite se na 17-dnevno krstarenje, gdje ćete uživati u egzotičnim predjelima: Meksika, Kostarike, Paname, i Kolumbije. Avantura života je pred Vama.

Brod Brilliance of the Seas – Royal Caribbean

Da li maštate o dalekim destinacijama? Čari Australije i Nove Kaledonije čekaju da budu istražene, a iz agencije Allegra Vas pozivaju da se prepustite nezaboravnim avanturama na najudaljenijem kontinentu ove jeseni, na grupnom krstarenju brodom Brilliance of the Seas. Provedite četiri dana obilazeći kultne atrakcije Sidneja, a potom zaplovite na 20-dnevno krstarenje: Australijom, Novom Kaledonijom i Vanuatom. Dozvolite mašti da Vas povede…

Sidnej (Australija) – Jamie Davies, Unsplash

Prava prednost je otići na putovanje gdje je već sve organizovano, kakvi su upravo grupni aranžmani agencije Allegra Krstarenja. Uz pogodnosti koje nude kruzeri, opustite se, zaboravite na sve obaveze i uživajte uz pregršt zabave za sve uzraste. Od gastronomskih specijaliteta koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, uz ekskluzivne restorane, poslastičarnice i vinske barove, preko tretmana ljepote, bazena, đakuzija, fitnes centara i sportskih terena, pa sve do kazina, šopinga, diskoteka…

Iskoristite ovu LAST MINUTE ponudu i kontaktirajte agenciju Allegra Krstarenja već danas, kako biste rezervisali svoj odmor iz snova!

Brod Radiance of the Seas – Royal Caribbean

Za ponudu grupnih i individualnih krstarenja, sa detaljnom pretragom, možete posjetiti sajt agencije Allegra Krstarenja. Takođe, za zanimljive sadržaje, informacije o aranžmanima, krstarenjima, kao i o samoj kruzing industriji, možete pratiti agenciju Allegra na društvenim mrežama Facebook i Instagram, kao i na YouTube platformi.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *