The Capital Fitness centar i Sport Vision pozivaju građane na Fitness Day u Podgorici

Dodajte komentar

The Capital Fitness centar i Sport Vision zajedno organizuju tradicionalni Fitness Day u subotu, 23. septembra, u atriumu The Capital Plaze. Ova manifestacija ima za cilj da inspiriše i motiviše građane na redovno bavljenje rekreativnim sportom kako bi poboljšali svoj kvalitet života.

Fitness Day pruža priliku svima da se upoznaju sa raznovrsnim fitnes programima koje nudi The Capital Fitness centar. Tokom događaja, posjetioci će imati priliku da učestvuju u različitim sportsko-rekreativnim aktivnostima, uz instrukcije edukovanih i eminentnih instruktora. Program će se održavati tokom jutarnjih i popodnevnih časova, kako bi što više građana moglo da učestvuje.

Osim mogućnosti za aktivno učešće, Fitness Day će uključivati i bogate nagrade za sve učesnike. Sponzori manifestacije su pripremili vrijedne poklone koji će dodatno motivisati prisutne da se uključe u ovaj događaj.

„Očekujemo pozitivan odziv i entuzijazam građana na ovogodišnjem Fitness Day-u. Nastojimo da ohrabrimo što veći broj ljudi da se posvete zdravom načinu života i redovnoj fizičkoj aktivnosti. Ova manifestacija je prava prilika da se okupe istomišljenici i da zajedno proslavimo značaj aktivnog života“, izjavio je Marko Vukotić, vlasnik The Capital Fitness centra.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *