Crnogorski privrednici na Sajmu agrara u Gornjoj Radgoni

Dodajte komentar

U Gornjoj Radgoni je počeo Međunarodni sajam poljoprivrede i prehrambenih proizvoda na kojem se predstavljaju izlagači iz svih krajeva svijeta. U organiziciji Privredne komore Crne Gore u saradnji sa Ministarstvom poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva predstavnici crnogorskih kompanija učestvovali su na 61. izdanju AGRE 2023 koja je počela 26.08. i trajaće do 31.08.2023. godine.

Ovaj značajan događaj okuplja lidere, inovatore i zainteresovane strane iz poljoprivrede i prehrambene industrije, pružajući idealnu platformu za umrežavanje, predstavljanje dostignuća i podsticanje saradnje.

AGRA 2023 je događaj na vrhuncu u regionu, koji okuplja stručnjake i entuzijaste da istraže najnovije trendove, tehnologije i napredak u poljoprivredi i proizvodnji hrane. Sa posvećenošću predstavljanju privredne i poljoprivredne moći Crne Gore, prisustvo Privredne komore Crne Gore na AGRI 20223 naglašava posvećenost zemlje održivom rastu i međunarodnim partnerstvima.

Privredna komora Crne Gore je na AGRI 2023 predstavila poseban izložbeni štand, na kojem su delegati, posjetioci i mediji mogli da komuniciraju sa predstavnicima i steknu uvid u crnogorske poljoprivredne proizvode, inovacije i mogućnosti ulaganja.

Delegacija Crne Gore će učestvovati na raznim poslovnim forumima, seminarima i događajima za umrežavanje kako bi podstakli saradnju, podijelili znanje i istražili potencijalna partnerstva sa međunarodnim partnerima.